Τετάρτη 22 Ιουλίου 2009

Νίκησε ο Αρης, εντυωπωσίασε ο Γκρασιάν


Ο Αρης παρουσίασε τον Λεάντρο Γκρασιάν Πρόβα Νο1 για τους "κίτρινους" που αντιμετώπισαν την Μπάρι, στην Ιταλία όπου προετοιμάζονται. Οι Ιταλοί προηγήθηκαν, ο Γκρασιάν ισοφάρισε και μάλιστα έγινε ο καλύτερος ποδοσφαιριστής του Αρη, που τελικά επικράτησε με 2-1 της ιταλικής ομάδας, χάρη σε γκολ του Ρομπέρζ.

Ο Αρης ήταν καλύτερος στο δεύτερο μέρος. Στο πρώτο αντιμετώπισε προβλήματα στην αμυντική του λειτουργία, αλλά, στο δεύτερο διόρθωσε πολλά λάθη για να ισορροπήσει το παιχνίδι και να παίξει με μεγαλύτερη ευχέρεια στην επίθεση.

Ο Ιομάρ Μαζίνιο δεν είχε στη διάθεσή του τον τραυματία Νέτο και νωρίτερα αποφασίστηκε να προφυλαχθεί και ο Σεμπαστιάν Αμπρέου καθώς υπήρχε κίνδυνος υποτροπής σε παλαιότερο τραυματισμό του. Όσο για τον Θέμη Κουλουχέρη ένιωσε ενοχλήσεις στους προσαγωγούς, ενώ και ο Σάκης Πρίττας λόγω ενοχλήσεων στον δικέφαλο έμεινε εκτός αποστολής.

Στο γήπεδο «Νταλ Ριντάνα» όπου διεξάγεται το παιχνίδι έδωσαν το παρών περίπου 20 οπαδοί του Αρη.

Ο Αρης ξεκίνησε με τους: Σηφάκης, Βανγκέλι, Γιάχιτς, Ρονάλντο, Φλάβιο, Μπατιόν, Γκαρσία, Κάλβο, Αραβίδης, Κόκε, Κάμπορα.

Ο Ιομάρ Μαζίνιο, μετά την πρώτη αναμέτρηση του ’ρη, είχε να πει ότι: «Ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι για μας. Για να δούμε την τακτική και τους καινούργιους ποδοσφαιριστές. Είχαμε δύο πρόσωπα: Στο πρώτο μέρος δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι και χάσαμε τον έλεγχο στην τακτική. Στο δεύτερο καταφέραμε να κερδίσουμε αρκετό αγωνιστικό χώρο και να καλύψουμε τα λάθη μας. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες και καταφέραμε να νικήσουμε. Είναι νωρίς για να πούμε περισσότερα πράγματα. Υπάρχει αρκετός δρόμος ακόμη και θα δουλέψουμε σε αρκετούς τομείς για να βελτιωθούμε».


Η εξέλιξη του αγώνα
Στο 9' καλό σουτ του Κάλβο, λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Στο 10' σουτ του Γκάτσι που ήταν αφύλαχτος στην περιοχή με την μπάλα να φεύγει άουτ.
Στο 17' σέντρα του Αλβάρες και ο Μπαρέτο με το γόνατο και εντελώς μόνος δεν έχει πρόβλημα να κάνει το 0-1.
Στο 20' εκτέλεση κόρνερ από τον Κάλβο, ο Μασιέλο διώχνει άτσαλα με την μπάλα να χτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι.
Στο 25' ο Μπατιόν τροφοδοτεί τον Γκαρσία που σούταρε δυνατά στην κίνηση με την μπάλα να φεύγει λίγο έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι.
Στο 26΄ ο Μπαρέτο βγάζει τον Αλβάρες τετ-α-τετ που πλασάρει ελάχιστα έξω από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Σηφάκη.
Στο 30' ο Κάμπορα μέσα από την μικρή περιοχή θα πλασάρει με τον Ζιλέ να απομακρύνει σωτήρια.
Στο δευτερο μέρος αγωνίστηκαν ακόμη οι: Πιοβενζάν, Ρομπέρζ, Νασούτι, Αράνο, Βανγκέλι, Ρόβας, Ναφτί, Γκρασιάν, Χαβίτο, Λαμπριάκος, Ντέιλι
Στο 55' ο Αρης ισοφαρίζει με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ του Γκρασιάν
Στο 56' ο Ντέιλι σούταρε πλασαριστά, αλλά ο Παντέλι μπλόκαρε την μπάλα
Στο 64' σουτ του Μαζιέλο μπλοκάρει με δεύτερη προσπάθεια ο Πιοβενζάν
Στο 83' ο Ναφτί σε φάουλ έξω από την περιοχή, πάσαρε στον Βαλεντίν Ρομπέρζ και εκείνος σούταρε δυνατά για να σκοράρει και ο ’ρης προηγήθηκε με 2-1.

Δεν υπάρχουν σχόλια: