Τετάρτη 22 Ιουλίου 2009

Κρουζ: "Η καλύτερη επίθεση της Πρέμιερ Λιγκ"


Ο Ρόκε Σάντα κρουζ με τη φανέλα της Σίτι Επιθετικοί είναι οι τρεις από τους τέσσερις ακριβοπληρωμένους παίκτες που πρόσθεσε φέτος η Μάντσεστερ Σίτι στο δυναμικό της και ένας από αυτούς, ο Ρόκε Σάντα Κρουζ πιστεύει ότι η γραμμή κρούσης που θα παρατάξει ο προπονητής Μαρκ Χιουζ είναι η ισχυρότερη της Πρέμιερ Λιγκ.

«Πιστεύω ότι οι πιθανότητές μας να πετύχουμε είναι περισσότερες από ποτέ», είπε, σε συνέντευξή του στην επίσημη ιστοσελίδα της Σίτι ο Κρουζ. «Χάρη στην ποιότητα των παικτών που έχουμε στην ομάδα, υπάρχουν πολλές διαφορετικές τακτικές και σχήματα που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε. Υπάρχει πολύς ενθουσιασμός σε όλο το σύλλογο», συμπλήρωσε ο Παραγουανός, επιμένοντας ότι δεν θα έχει κανένα πρόβλημα συνεργασίας με τον Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ.

«Όταν έχεις μία τόσο ταλαντούχα ομάδα, μπορείς να παίξεις και να συνεργαστείς με οποιονδήποτε από τους επιθετικούς. Είμαι σίγουρος ότι κάποιες φορές θα παίζουμε μαζί ο Αντεμπαγιόρ και εγώ. Υπάρχουν πολλές ομάδες που παίζουν δυνατά στην Πρέμιερ Λιγκ και δεν θα εκπλαγώ αν σε αυτά τα παιχνίδια μας χρησιμοποιήσουν και τους δύο», κατέληξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: