Τετάρτη 22 Ιουλίου 2009

Μαλουντά: Ανανέωσε για τρία χρόνια...


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Κάτοικος Στάμφορντ Μπριτζ για άλλα τρία χρόνια, ως το 2012, θα είναι ο Φλοράν Μαλουντά.

Έχοντας συμφωνήσει στους όρους του νέου του συμβολαίου τον περασμένο μήνα, ο Φλοράν Μαλουντά έβαλε την υπογραφή του στη συμφωνία και θα παραμείνει στην Τσέλσι ως το 2012. Ο Μαλουντά είχε αποκτηθεί από τη Λιόν το 2007.

Μιλώντας στην ιστοσελίδα του συλλόγου, ο Μαλουντά επιβεβαίωσε τα ευχάριστα νέα: "Συμφωνήσαμε κατά τη διάρκεια των διακοπών και τώρα που επέστρεψα υπέγραψα", είπε ο Γάλλος διεθνής.

Ο άλλοτε παίκτης της Λιόν εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για τη νέα συμφωνία προσθέτοντας: "Είμαι πραγματικά χαρούμενος γιατί αυτό δείχνει αμοιβαία εμπιστοσύνη ανάμεσα στο σύλλογο και εμένα και προσωπικά θεωρώ ότι είναι απλά η αρχή μίας ιστορίας".

Ο Μαλουντά στάθηκε στην παρουσία του στην ομάδα το τελευταίο εξάμηνο, υπό τις οδηγίες του Γκους Χίντινκ: "Τους τελευταίους έξι μήνες πραγματικά ένιωθα υπέροχα. Επιπλέον κερδίσαμε έναν τίτλο και αυτό είναι πολύ σημαντικό για μένα. Νιώθω πραγματικά καλά και μπορείτε να το διαπιστώσετε στον αγωνιστικό χώρο. Ελπίζω να κερδίσουμε περισσότερα τρόπαια".

Ο παίκτης της Τσέλσι μίλησε με θαυμασμό και για το νέο του προπονητή, Κάρλο Αντσελότι: "Χάρηκα ειλικρινά όταν το άκουσα. Τον σέβομαι πολύ. Κατά τη γνώμη μου ήταν μία καλή επιλογή και πιστεύω σε αυτόν".

Δεν υπάρχουν σχόλια: