Τετάρτη 22 Ιουλίου 2009

Φιλική νίκη με Τσιρίλο...


Ο Τσιρίλο στην προπόνηση του ΠΑΟΚ O ΠΑΟΚ ήταν μαχητικός στο φιλικό με την Σπάρτα του Ρότερνταμ και κατάφερε να προηγηθεί στο πρώτο μέρος, χάρη σε ένα πολύ όμορφο γκολ του Τσιρίλο. Ο δικέφαλος μπροστά σε μερικές δεκάδες οπαδούς του, που έσπευσαν να τον χειροκροτήσουν όπως συνηθίζουν στις φιλικές αναμετρήσεις του στην Ολλανδία, είχε πολλές καλές στιγμές και καταφερε να κρατήσει το γκολ που σημείωσε ο Ιταλός μέχρι το τέλος.

Οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ έδειξαν βελτίωση στο τελευταίο φιλικό πριν από την ευρωπαϊκή του πρεμιέρα, κόντρα στη Βαλερένγκα. Εκτός του Κοντρέρας που είναι ακόμη φανερά ανέτοιμος και του Βιερίνια που έφτασε καθυστερημένα στην Ολλανδία και η... ζυγαριά τον πρόδωσε. Ο Πορτογάλος δεν έχει μπει ακόμη σε κανονικούς ρυθμούς και ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα για να χάσει τα περιτά κιλά.

Ο Τσιρίλο σκόραρε στο 37΄ και αυτό έφτασε στον Σάντος για να κάνει πολλές αλλαγές στο δευτερο μέρος για να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους σχεδόν τους ποδοσφαιριστές του.

Οι Ολλάνδοί, για την ιστορία, είχαν ένα δοκάρι στο πρώτο μέρος. Κατά τα άλλα, ο Σάντος δεν θα πρέπει να έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος και θα χρειαστεί να διορθώσει πολλά ενόψει του αγώνα στο Όσλο με την Βαλερένγκα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: