Πέμπτη 23 Ιουλίου 2009

Ξεκίνησε με νίκη ο Πανιώνιος


Οι παίκτες του Πανιωνίου πανηγυρίζουν..... Νικηφόρο ήταν το πρώτο φιλικό του Πανιωνίου. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης αντιμετώπισε στο Βέλγιο την Σεντ Τρόιντεν και επικράτησε με 2-1. Το ευχάριστο για τον Εμίλιο Φερέρα, ήταν ότι είδε τον Μπόσκο Μπάλαμπαν να "ανοίγει τον λογαριασμό του", καθώς ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ μετά από σέντρα του Ρεκόμπα στο 15'.

Στο 18ο λεπτό οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με τον Βίλμετ, ενώ είχαν και δοκάρι στο 24' με τον Απλεταν. Πάντως στο πρώτο ημίχρονο ο Πανιώνιος έχασε αρκετές ευκαιρίες για να πετύχει κι άλλα τέρματα, όμως το σκορ δεν άλλαξε.

Στην επανάληψη ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, καθώς η δυνατή βροχή δυσκόλεψε τις προσπάθειες των παικτών. Ο Φερέρα πραγματοποίησε και αρκετές αλλαγές, αλλά και πάλι ο Πανιώνιος ήταν καλύτερος. Αποτέλεσμα ήταν να φτάσει σε ένα δεύτερο γκολ. Συγκεκριμένα στο 72' ο Εστογιανόφ εκτέλεσε κόρνερ και ο Ομο με δυνατή κεφαλιά δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στο τερματοφύλακα των γηπεδούχων, διαμορφώνοντας το τελικό 2-1.

Πανιώνιος: Μπέλιτς, Μανιάτης, Ουέλιγκτον, Ομο, Σκούφαλης (82' Κούρντι), Μπαλαμπάν (84' Λουκίνας), Ρεκόμπα (46' Κοντοχρήστος), Εστογιάνοφ (88' Αναστασόπουλος), Κουμορτζί, Σιόβας, Νικόλαου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: