Πέμπτη 23 Ιουλίου 2009

Είχε Ντουντού, Μήτρογλου αλλά όχι φρεσκάδα...


Ντουντού και Σοϊλέδης πανηγυρίζουν.... Με σκόρερ τους συνήθεις ύποπτους των φιλικών του αναμετρήσεων, Ντουντού και Μλητρογλου ο Ολυμπιακός, μπροστά σε περίπου 15.000 φίλους του, επικράτησε με 2-0 της Χρόνινγκεν, στο τελευταίο του τεστ πριν τις αναμετρήσεις με την Σλόβα Μπρατισλάβας. Θέλουν ακόμα δουλειά οι "ερυθρόλευκοι", που όμως κερδίζουν τόσο τον Βραζιλιάνο μέσο όσο και τον νεαρό επιθετικό.

Στο πρώτο μέρος η πειραϊκή ομάδα είχε ανούσια παρουσία στον αγωνιστικό χώρο, καθώς αφενός η επιμονή του Ντιόγκο να κινείται περισσότερο εκτός περιοχής και αφετέρου η αδυναμία των μέσων και κυρίως των ακραίων (Ζαϊρί, Σοϊλέδης) να πατήσουν την αντίπαλη περιοχή, έκανε το παιχνίδι του Ολυμπιακού όχι μόνο προβλέψιμο μα και εύκολα αντιμετωπίσιμο.

Παρ' όλα ταύτα, οι γηπεδούχοι πήγαν στα αποδυτήρια προηγούμενοι 1-0, χάρις στο εύστοχο χτύπημα από το (αυστηρό) πέναλτι που κέρδισε και εκτέλεσε ο Ντουντού.

Στην επανάληψη η σταδιακή αλλαγή σχεδόν ολόκληρης της ενδεκάδας έδωσε την απαιτούμενη "φρεσκάδα" στον Ολυμπιακό, που πίεσε από πιο ψηλά και έχασε ευκαιρίες με τους Ζαϊρί, Γ. Παπαδόπουλο και Ντιόγκο, πριν ο "μπόμπερ των φιλικών" Κώστας Μήτρογλου διπλασιάσει με πλασέ μετά την πάσα του Λεονάρντο, σημειώνοντας το έκτο προσωπικό γκολ του στους έως τώρα διεξαχθέντες αγώνες της ομάδας του.

"Η Σλόβαν είναι μια πολύ καλή ομάδα. Ισορροπημένη σε όλες τις γραμμές, παίζει γρήγορα, οργανωμένα και εκδηλώνει πολύ ωραίες επιθέσεις. Εχει δυνατή έδρα και θα μας προκαλέσει πολλά προβλήματα αν δεν είμαστε εμείς αυτοί που πρέπει.

Θα είναι έγκλημα αν τους υποτιμήσουμε. Οι περισσότεροι νομίζουν ότι θα έχουμε εύκολο έργο, αλλά δεν είναι έτσι. Εγώ που τους είδα ξέρω τι θα αντιμετωπίσουμε και θα περάσω το μήνυμα στους παίκτες. Δεν είναι καθόλου καλό, όμως, όλο αυτό το κλίμα που έχει δημιουργηθεί και όλοι νομίζουν ότι θα φτάσουμε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ με περίπατο"<
, ήταν τα λόγια του Τιμούρ Κετσπάγια αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης.

Η σύνθεση του Ολυμπιακού: Νικοπολίδης, Zεβλάκοφ (76' Πάντος), Μπράβο (66' Λεονάρντο), Α. Παπαδόπουλος (74' Κατσικογιάννης), Μέλμπεργκ, Ντουντού (86' Βασιλόγιαννης), Λεντέσμα (61' Όσκαρ), Γ. Παπαδόπουλος (70' Κ. Παπαδόπουλος), Ζαϊρί (76' Ντομί), Ντιόγκο (59' Μήτρογλου), Σοϊλέδης (54' Νικλητσιώτης).

Δεν υπάρχουν σχόλια: