Πέμπτη 23 Ιουλίου 2009

Επέστρεψε ο ΠΑΟΚ από την Ολλανδία

Eπιμέλεια: Δ.Μ.

Στο «σπίτι» του, μετά από 19 ημέρες παραμονής στην Ολλανδία για το βασικό στάδιο προετοιμασίας, βρίσκεται από σήμερα ο ΠΑΟΚ.

Η αποστολή έφτασε αργά το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη, με τα μέλη της να επαναλαμβάνουν πως άπαντες θα δουλέψουν σκληρά για να είναι ο «Δικέφαλος» έτοιμος για τον πρώτο αγώνα στον Γ΄ προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, την προσεχή Πέμπτη (30/7) στο Όσλο με τη Βαλερένγκα.

Με την ομάδα δεν γύρισε ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο, ο οποίος μετέβη από την Ολλανδία στην Πορτογαλία για να πάρει την οικογένειά του και αναμένεται σε ελληνικό έδαφος αύριο.

Αγωνιστικά, οι «ασπρόμαυροι"» μετά από ρεπό που προγραμματίστηκε να έχουν για αύριο, θα επανακάμψουν σε πρόγραμμα προπόνησης στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής το πρωί του Σαββάτου.

Ο Φερνάντο Σάντος στις σύντομες δηλώσεις του λίγο μετά τις 19:00 στο αεροδρόμιο Μακεδονία υποστήριξε: “Ειμαι ευχαριστημένος από την ανταπόκριση που έδειξαν οι παίκτες μου κατά την διάρκεια του βασικού σταδίου της προετοιμασίας που πραγματοποιήθηκε στην Ολλανδία. Αλλωστε οι παίκτες μου είναι επαγγελματίες και πρέπει μέσα από την σκληρή δουλειά να δείξουν τις δυνατοτητές τους. Ο στόχος μας είναι να παρουσιαστούμε έτοιμοι στο πρώτο ευρωπαικό παιχνίδι με αντίπαλο την Βαλερένγκα. Βέβαια η Νορβηγική ομάδα βρίσκεται – θεωρητικά – σε καλύτερη κατάσταση από εμάς καθώς οι παίκτες της έχουν αγωνιστεί σε αρκετά παιχνίδια πρωταθλήματος ενώ εμείς ξεκινήσαμε την προετοιμασία μας πριν από 23 ημέρες. Πάντως παρά το γεγονός ότι έχουν περισσότερα παιχνίδια, πιστεύω ότι η ομάδα μου θα ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του πρώτου αγώνα. Ο στόχος μας είναι να πάρουμε την πρόκριση”.
- Ειστε ευχαριστημένος από την ανταπόκριση των παικτών σας;
- “Ναι γιατί όλοι έδειξαν πολύ μεγάλη διάθεση στην προετοιμασία. Πέρυσι είχαμε περισσότερο χρόνο στην διαθεσή μας, τουλάχιστον δύο μήνες μέχρι την έναρξη των επισημων αγώνων μας. Φέτος τα πράγματα είναι διαφορετικά καθώς σε λιγότερο από ένα μήνα, από την έναρξη της προετοιμασίας μας καλούμαστε να δώσουμε το πρώτο επισημο μάτς”.

Ο Βασίλης Κουτσιανικούλης μίλησε για το αποτέλεσμα της δουλειάς που έγινε στην Ολλανδία καθώς και για το πρώτο ευρωπαικό παιχνίδι. Μάλιστα τόνισε: “Δουλέψαμε σκληρά στην Ολλανδία και προετοιμαστήκαμε για να ήμαστε έτοιμοι στους επισημους αγώνες. Πιστεύω ότι την άλλη Πέμπτη στην Νορβηγία θα διεκδικήσουμε ένα θετικό αποτέλεσμα για να σφραγίσουμε την πρόκριση στον αγώνα ρεβάνς που θα γίνει στην Τούμπα”.

Δεν υπάρχουν σχόλια: