Πέμπτη 23 Ιουλίου 2009

Μαζίνιο: Ετοιμοι όταν πρέπει

Ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας του εμφανίστηκε ο Ιομάρ Μαζίνιο έπειτα από τη νίκη επί της Μπάρι. Ο βραζιλιάνος προπονητής συνυπολόγισε το γεγονός ότι επρόκειτο για τον πρώτο φιλικό αγώνα της χρονιάς.

"Στο πρώτο ημίχρονο δεν είχαμε συγκέντρωση στην τακτική του αντιπάλου, σε αντίθεση με το δεύτερο ημίχρονο όπου πήραμε τον έλεγχο του κέντρου και με δύο όμορφα τέρματα πετύχαμε τη νίκη. Ηταν ένα σημαντικό παιχνίδι για μας, είναι σαφές ότι μέσα από αυτούς τους αγώνες αποκτάς ψυχολογία και θα έλεγα ότι είδα μέρος της δουλειάς των προηγούμενων ημερών", είπε αρχικά ο προπονητής του Αρη και συμπλήρωσε.

"Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε πολύ καλή κίνηση στον χώρο της μεσαίας γραμμής με τους Ναφτί, Ρόβα, αλλά και μπροστά με Λαμπριάκο και Γκρασιάν. Δεν επέτρεψαν στον αντίπαλο να ανταπτυχθεί έτσι όπως θα ήθελε. Ανεξαρτήτου αποτελέσματος πάντως, είναι πολύ νωρίς να μιλήσουμε για την ετοιμότητα της ομάδας. Πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμοι όταν πρέπει αλλά θέλουμε να δουλέψουμε πάνω σε συγκεκριμένους τομείς. Για παράδειγμα σήμερα ήμασταν καλοί στην άμυνα, είχαμε καλή ανάπτυξη, αλλά είναι πολύ νωρίς", κατέληξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: