Πέμπτη 23 Ιουλίου 2009

Τα πράσινα αποκαλυπτήρια

cisse_pao.jpgΌλοι οι δρόμοι οδηγούν απόψε στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας όπου ο νέος Παναθηναϊκός θα κάνει τα αποκαλυπτήρια του. Θα παρουσιαστούν με φαντασμαγορική εκδήλωση τα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας με τους Σισέ, Λέτο και Κατσουράνη να ξεχωρίζουν αλλά και η νέα φανέλα που θα είναι σε τρεις εκδοχές (πράσινη, άσπρη και μαύρη). Προς Εσπανιόλ οδεύει ο Μάτος. Μετά τη Σπάρτα ανανεώνουν Καραγκούνης και Σαλπιγγίδης.

Ο Παναθηναϊκός ξεκινάει από νωρίς τις υποχρεώσεις του για σήμερα καθώς είχε προπόνηση στις 8:00 ενώ το μεσημέρι στις 14:30 οι Τζιμπρίλ Σισέ, Δημήτρης Σαλπιγγίδης και Γιώργος Καραγκούνης θα βρίσκονται στο ξενοδοχείο «Athens Plaza» για να παρουσιάσουν τη νέα φανέλα του Παναθηναϊκού αλλά και ο πρόεδρος Νικόλας Πατέρας.

Το πρόγραμμα για τους πράσινους θα ολοκληρωθεί με την παρουσίαση της νέας ομάδας στις 21:00 στην Λεωφόρο με την είσοδο να είναι ελεύθερη αλλά και με δίτερμα. Οι θύρες θα ανοίξουν στις 19:30 και οι φίλαθλοι θα μπορούν να παρακολουθήσουν από τους ηλεκτρονικούς πίνακες φάσεις και γκολ από τα πρόσφατα φιλικά του τριφυλλιού.

Η παρουσίαση θα είναι αλά ΝΒΑ και το παρών θα δώσουν και οι παίκτες που δεν υπολογίζονται όπως είναι ο Αλέξανδρος Τζιόλης και ο Βαγγέλης Μάντζιος. Οσο πάνε στο γήπεδο δεν θα φύγουν δυσαρεστημένοι καθώς αναμένονται πολλές εκπλήξεις αλλά και δώρα από τον χορηγό αθλητικού υλικού του Παναθηναϊκού.

Υπογράφουν «Κάρα» και «Σάλπι»

Τα συμβόλαια του Γιώργου Καραγκούνη και του Δημήτρη Σαλπιγγίδη με τον Παναθηναϊκό λήγουν το ερχόμενο καλοκαίρι αλλά η διοίκηση των πρασίνων δεν είναι διατεθειμένη να αφήσει τους δύο παίκτες. Ως επιβράβευση για αυτά που έχουν επιτύχει μέχρι τώρα οι δύο παίκτες θα κληθούν να επεκτείνουν την συνεργασία τους με αυξημένες οικονομικές απολαβές.

Οι δύο αρχηγοί του τριφυλλιού αμέσως μετά τα παιχνίδια με τη Σπάρτα Πράγας θα περάσουν από τα γραφεία του Νικόλα Πατέρα για να βάλουν την τζίφρα τους. Οπως όλα δείχνουν αυτό θα είναι και το τελευταίο συμβόλαιο που θα υπογράψει ο Καραγκούνης κρεμώντας τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια στην ομάδα της καρδιάς του.

Προς Εσπανιόλ ο Μάτος

Παρότι ο Νικόλας Πατέρας δήλωσε χθες ότι ο Παναθηναϊκός δεν θα κάνει άλλη μεταγραφή το κενό στο δεξί ακρο της άμυνας του τριφυλλιού παραμένει και όπως όλα δείχνουν οι πράσινοι θα κινηθούν για την ενίσχυση στην συγκεκριμένη θέση. Όμως ως προτεραιότητα στην Παιανία έχουν τις πωλήσεις και τις αποχωρήσεις και για ενίσχυση θα γίνει λόγος μετά τα παιχνίδια με τη Σπάρτα Πράγας για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Χθες σας αναφέραμε ότι κύριος υποψήφιος για να πουληθεί είναι ο Μαρσέλο Μάτος. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός μέσος δεν υπολογίζεται από τον Χενκ τεν Κάτε για το αρχικό σχήμα και έχει πιο ψηλά τις επιλογές των Κώστα Κατσουράνη, Σιμάο Μάτε Τζούνιορ και Ζιλμπέρτο Σίλβα.

Όπως όλα δείχνουν ο πιθανότερος επόμενος σταθμός στην καριέρα του Μάτος θα είναι η Ισπανία και η Εσπανιόλ. Ο σύλλογος της Βαρκελώνης δεν έχει κάνει ακόμα επίσημη πρόταση αλλά αναμένεται να τον ζητήσει ως δανεικό και ο Παναθηναϊκός να τον παραχωρήσει μιας και δεν υπάρχει προσφορά για πώληση.

Μικρά – μικρά από τον Τύπο
Σύμφωνα με γαλλικά δημοσιεύματα ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί για τον Μπερνάρ Μεντί.

Για ρεκόρ πάει το τριφύλλι που ξεπέρασε τα 20.000 διαρκείας.

Πρωινή προπόνηση περιελάμβανε το σημερινό μενού για τους πράσινους

Πολύ δύσκολα ο Πάτρικ Μπέργκερ θα προλάβει τα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: