Πέμπτη 23 Ιουλίου 2009

Αποκλεισμός - σοκ για Ανόρθωση!

petrovac.jpgΠερασμένα μεγαλεία διηγώντας τα να κλαις... Ούτε ένας χρόνος δεν συμπληρώθηκε από την ιστορική της ευρωπαϊκή πορεία και η Ανόρθωση... πρόλαβε από τον Ιούλιο να αποκλειστεί (!) από το Europa League. H Πέτροβατς από το Μαυροβούνιο επικράτησε 3-1 στην παράταση και πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση. Αποκλεισμός σοκ και για την Ρόζενμποργκ.

Οι τάσεις αυτοκτονίας είχαν φανεί από το πρώτο ματς στην Κύπρο, εκεί όπου η Ανόρθωση έχασε τα... άχαστα και το 2-1 άφηνε ελπίδες στην Πέτροβατς. Η ομάδα από το Μαυροβούνιο εκμεταλλύτεηκε την έδρα της ισοφάρισε το σκορ του α' αγώνα και με ένα γκολ στην παράταση πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση για το Europa League. Οι Κύπριοι πάντως θα μπορούσαν να είχαν «καθαρίσει» από το 70', ωστόσο ο Φερναντέζ αστόχησε σε πέναλτι που κέρδισε ο Καφού, και όχι μόνο δεν έβαλε την ομάδα του μπροστά, αλλά λίγα λεπτά αργότερα οι Μαυροβούνιοι πήραν προβάδισμα με 2-1. Τα γκολ για τους γηπεδούχους πέτυχαν οι Ντραγκίσεβιτς (15’), Ρότκοβιτς (78’, 103’), ενώ για την Ανόρθωση είχε ισοφαρίσει ο Κατσαβάκης (45').

Εκτός και η Ρόζενμποργκ
Αποκλεισμός – σοκ και για τη Ρόζενμποργκ, η οποία ηττήθηκε εκτός έδρας 1-0 από την άσημη, Καραμπάκ. Η ομάδα από το Αζερμπαϊτζάν πήρε την πρόκριση χάρη σε γκολ του Σαντίγκοφ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: