Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2009

Στάνταρ(τ) στους "16"


Ολυμπιακός - Σταντάρ Λιέγης LIVE... Πλώρη για τους "16" της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης έχει βάλει ο Ολυμπιακός που "σκότωσε" την Σταντάρ Λιέγης στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων. Οι Βέλγοι προηγήθηκαν στο 37' με τον Ντε Καμάργκο, αλλά οι πρωταθλητές Ελλάδος έδειξαν χαρακτήρα και γύρισαν το παιχνίδι με τους Μήτρογλου (43'), Στολτίδη (93'), διευρύνοντας τη διαφορά στους τέσσερις βαθμούς από την Αλκμααρ και στους πέντε από την Στραντάρ Λιέγης.

Ο Ζίκο είχε ζητήσει νίκη με θέαμα και τελικά το θέλημα του οι παίκτες το έκαναν πραγματικότητα. Οι "ερυθρόλευκοι" διόρθωσαν τα αμυντικά κενά του πρώτου ημιχρόνου και στην επανάληψη κυνήγησαν το τρίποντο, το οποίο κατέκτησαν στις καθυστερήσεις. Αν η Σταντάρ είχε κρατήσει το 1-1 μέχρι το τέλος το οφείλει σε μεγάλο βαθμό στον Μπολάτ. Πλέον αν ο Ολυμπιακός δεν ηττηθεί στο Βέλγιο θα έχει εξασφαλίσει τη συμμετοχή του στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και μετά τον Ιανουάριο, ενώ μπορεί στους να περάσει στους "16" ακόμα και αν δεν νικήσει άλλο παιχνίδι.


Γήπεδο: "Γεώργιος Καραϊσκάκης"
Διαιτητής: Ολιβέιρα Αλβες Γκαρσία Πέδρο Προένσα (Πορτογαλία)

Ολυμπιακός (Ζίκο): Νικοπολίδης, Ζεβλάκοφ, Α. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Ραούλ Μπράβο, Ντουντού, Μαρέσκα, Γκαλέτι, Οσκαρ, Ζαϊρί (72' Στολτίδης), Μήτρογλου
Σταντάρ Λιέγης (Λάζλο Μπόλονι): Μπολάτ, Ρικάρντο Ρότσα, Φελίπε, Σαρ, Καμοτσάτο, Μανγκαλά, Βίτσελ, Νταλμά (48' Καρσελά), Ντε Καμάργκο (89' Νισέζ), Γιοβάνοβιτς, Μποκανί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: