Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2009

Kι όμως είναι εδώ!

gilmarrinaldi_adriano.jpgΣτην Αθήνα βρίσκεται από την Τρίτη ο μάνατζερ του Αντριάνο, Ζιλμάρ Ρινάλντι. Ο εκπρόσωπος του Βραζιλιάνου επιθετικού, παρακολούθησε την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Σταντάρ Λιέγης στο «Γ. Καραϊσκάκης» και θα μείνει για δύο μέρες στη χώρα μας προκειμένου συναντηθεί, μάλλον την Τετάρτη με τον Ζίκο και να τα πουν. Τι είπε για το ενδεχόμενο να έρθει ο Αντριάνο στην Ελλάδα.

Ο Ρινάλντι μίλησε στην εφημερίδα «Πρωταθλητής» για τους λόγους της επίσκεψής του στην Αθήνα, αλλά και για το ενδεχόμενο να έρθει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού το μεγάλο αστέρι της Φλαμένγκο, Αντριάνο.

-Τι σας έφερε στην Αθήνα;

«Ήρθα να δω το παιχνίδι και να συζητήσω. Γνωρίζω πολύ καλά τον Ζίκο και θα έχουμε να πούμε πολλά πράγματα».

-Πόσο θα καθίσετε;

«Θα μείνω δύο ημέρες. Έτσι τουλάχιστον έχω προγραμματίσει. Στη συνέχεια θα πάω στην Ιταλία, στη Ρώμη όπου έχω ένα προγραμματισμένο ραντεβού».

-Πως είδατε τον Ολυμπιακό στο παιχνίδι με τη Σταντάρ Λιέγης;

«Ο Ολυμπιακός διαθέτει μια πολύ καλή ομάδα. Οι ποδοσφαιριστές του δείχνουν επιθετική διάθεση και γενικά όλη η ομάδα είναι δομημένη στο πνεύμα του Ζίκο».

-Τα δημοσιεύματα σχετικά με το ενδεχόμενο ο Αντριάνο να ακολουθήσει στην Ελλάδα το ποδοσφαιρικό του ίνδαλμα, τον Ζίκο, εξακολουθούν. Έχει σχέση με την επίσκεψή σας αυτή η προοπτική;

«Πάντα υπάρχει, αλλά δεν έχουμε πει κάτι συγκεκριμένο με τον Ζίκο. Τώρα θα αρχίσουμε να συζητάμε περισσότερο αναλυτικά για αρκετά θέματα. Πάντως, ο Αντριάνο θέλει να μείνει στη Βραζιλία. Θα δούμε».

-Στη Βραζιλία λένε ότι πρόκειται να συζητέσετε και για τον Ουάσιγκτον Στακανέλα Τσερκουέιρα

«Η αλήθεια είναι ότι είναι δικός μου παίκτης και το συμβόλαιό του λήγει το Δεκέμβρη. Έχουμε προτάσεις. Δεν έχω συζητήσει με τον Ζίκο κάτι σχετικό. Σας είπα θα έχουμε την ευκαιρία να πούμε πολλά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: