Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2009

Εξώδικο Λεώνη σε ΠΑΟ

Μόνο αναίμακτο δεν είναι το... διαζύγιο του Παναθηναϊκού με τον Αλέκο Λεώνη. Ο πρώηleonis-telikos.jpgν προπονητής του «τριφυλλιού» απέστειλε εξώδικο στους «πράσινους» με το οποίο ζητάει τα δεδουλευμένα τόσο του ιδίου όσο και του συνεργάτη του Δημήτρη Βαλσαμίδη. «Μας είπαν να κοιτάξουμε να τα πάρουμε από αυτούς που μας έφεραν», τόνισε ο έμπειρος προπονητής, που επισήμανε πως αν δεν υπάρξει συμβιβασμός θα προχωρήσει σε αγωγή. «Ο κύριος Λεώνης έκανε λάθος. Θα τα πάρει τα χρήματα από την προηγούμενη διοίκηση», τα λόγια του προέδρου του ΤΑΑ Θοδωρή Λιακόπουλου στην ιστοσελίδα μας.

Δεν έφταναν στον Παναθηναϊκό τα όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στο Παγκράτι, με αποκορύφωμα τα σοβαρά επεισόδια της Δευτέρας, αλλά και η άσχημη εμφάνιση και ήττα από τον ΠΑΟΚ στο Μετς, ήρθε να προστεθεί ένας ακόμα πονοκέφαλος. Αυτός δεν είναι άλλος από το εξώδικο που απέστειλε στο ΤΑΑ ο πρώην τεχνικός της ομάδας Αλέκος Λεώνης, με το οποίο ζητάει να του καταβληθούν τα οφειλόμενα από την περσινή χρονιά. Ο έμπειρος προπονητής διεκδικεί μαζί με τον συνεργάτη του Δημήτρη Βαλσαμίδη 41.000 ευρώ.

«Μας είπαν να τα πάρουμε από αυτούς που μας έφεραν»

Ο Αλέκος Λεώνης μίλησε για το συγκεκριμένο θέμα λέγοντας χαρακτηριστικά: «Υπάρχουν κάποια δεδουλευμένα από την περσινή χρονιά μας στην ομάδα. Εμείς αυτό που θέλουμε είναι να πάρουμε τα χρήματά μας. Το συγκεκριμένο θέμα είναι κάτι που χειρίζεται ο δικηγόρος».

Υπήρξε συνάντηση με ανθρώπους του Παναθηναϊκού είχατε και αν ναι τι σας είπαν;

«Ήρθαμε σε επαφή δύο φορές και συγκεκριμένα ο συνεργάτης μου ο Βαλσαμίδης. Μάλιστα την δεύτερη φορά ο πρόεδρος του ΤΑΑ Θοδωρής Λιακόπουλος μας είπε “κοιτάξτε να τα πάρετε από εκείνους που σας έφεραν”. Όπως ήταν φυσικό, μετά την αντίδραση αυτή κινηθήκαμε νομικά, κάτι δυσάρεστο για εμάς».

Ποια θα είναι η επόμενη κίνησή σας;

«Η δικηγόρος έστειλε το εξώδικο στον Παναθηναϊκό, μήπως και υπάρξει συμβιβασμός και αν δεν υπάρξει απάντηση θα γίνει αγωγή, προκειμένου να μπορέσουμε να πάρουμε τα χρήματα που μας οφείλονται».

Λιακόπουλος: «Έκανε λάθος ο Λεώνης, θα τα πάρει τα χρήματά του»«Όντως υπάρχουν κάποια χρωστούμενα τα οποία θα πληρωθούν, από την προηγούμενη διοίκηση. Είναι σίγουρο ότι θα πληρωθούν. Το γνωρίζει ο κόσμος και ο κύριος Λεώνης. Δεν νομίζω στον μικρόκοσμο του βόλεϊ να στέλνουν ο ένας εξώδικο στον άλλον, αυτό είναι καταστροφή του αθλήματος. Πιστεύω ότι ο κύριος Λεώνης έκανε λάθος, καθώς σίγουρα θα πάρει τα χρήματά του».
Φ

Δεν υπάρχουν σχόλια: