Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2009

Μπάγεβιτς: "Καλή και η ισοπαλία"


Ο Μπάγεβιτς αναχωρεί για τη Λευκορωσία Με στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα, κόντρα στην Μπάτε αναχώρησε την Τετάρτη για την Λευκορωσία. Πρόβλημα στον αστράγαλο έχει ο Νέμεθ, όμως ο Ντούσαν Μπάγεβιτς είναι αισιόδοξος πως θα είναι έτοιμος. "Μας βολεύει και η ισοπαλία", δήλωσε ο προπονητής της ΑΕΚ. Οι εξελίξεις στα διοικητικά, από το Σικάγο.

Με χαμηλούς τόνους και στη σκιά των διοικητικών εξελίξεων που δρομολογούνται στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού και συγκεκριμένα στο Σικάγο, η ΑΕΚ αναχώρησε για την αναμέτρηση της 3ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League κόντρα στην Μπάτε. Όπως είναι λογικό το κλίμα δεν είναι και το ιδανικότερο, μετά τα όσα έγιναν την Κυριακή στο ΟΑΚΑ στο πλαίσιο του παιχνιδιού με τον Πανθρακικό, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι η αισιοδοξία λείπει από την Ένωση... Αλλωστε ο αντίπαλος δεν μπορεί να χαρακτηριστεί και μεγαθήριο. Σίγουρα πρόκειται για καλή ομάδα, η οποία όμως σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να αποτελέσει φόβητρο...

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς εξέφρασε την πεποίθησή του ότι οι "κιτρινόμαυροι" μπορούν να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα, λέγοντας: "Θέλουμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Είναι κίνητρο για εμάς τα παιχνίδια της Ευρώπης και δεν πρέπει να έχουμε άγχος. Μας περιμένει ένα παιχνίδι κόντρα σε πολύ καλή ομάδα όπως είναι όλες από τη πρώην Σοβιετική Ένωση. Εμείς δεν έχουμε δικαιολογίες για τον καιρό που θα συναντήσουμε εκεί. Ίσως βρέχει, αλλά το ίδιο θα αντιμετωπίσει ο αντίπαλος. Βέβαια μας βολεύει η ισοπαλία και θα ήμουν ικανοποιημένος αν ερχόταν", ενώ αναφέρθηκε και στο πρόβλημα του Χέρσεϊ: "Δεν έχω αποφασίσει για εντεκάδα και τους παίκτες, είχαμε το πρόβλημα με τον Χέρσι, αλλά στην ομάδα υπάρχουν και άλλοι παίκτες. Ο Νέμεθ είχε ένα πρόβλημα στον αστράγαλο, αλλά μάλλον θα είναι έτοιμος".

Όσον αφορά τις εξελίξεις στα διοικητικά, οι πρώτες επαφές μεταξύ των Νίκου Νοτιά, Νίκου Θανόπουλου με τον υποψήφιο επενδυτή έγιναν ήδη. Το όνομα του δεν έχει γίνει επισήμως γνωστό αν και την Τετάρτη έχουν δει το φως της δημοσιότητας κάποια. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το aek365.gr αυτός είναι ο Χαράλαμπος Κοζώνης, ο οποίος είναι Ελληνοαμερικάνος επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στον κλάδο των κατασκευών, αλλά και με την εκμετάλλευση εμπορικών κέντρων και γραφείων. Η εφημερίδα "Εξέδρα" πάντως εμπλέκει το όνομα του αδελφού του, Δημήτρη Κοζώνη. Ακόμα δεν έχει επιβεβαιωθεί τίποτα επίσημα, κάτι που αναμένεται να γίνει μόνο όταν πέσουν οι υπογραφές και υπάρξει επίσημη συμφωνία. Όπως όλα δείχνουν πάντως, οι συζητήσεις βρίσκονται σε πολύ καλό σημείο...

Ο μάνατζερ του Ράφικ Τζιμπούρ ξεκαθάρισε πως ο παίκτης του δεν δοκιμάζεται στην Μπλάκμπερν, απλά συμμετέχει στις προπονήσεις της προκειμένου να μην χάσει τη φόρμα του. Δεν αποκλείεται βέβαια ο Σαμ Αλαρντάις αν κρίνει σκόπιμο, να εισηγηθεί την απόκτησή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: