Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2009

Πυρ και μανία στο «γηραιό»

polikarpos.jpgΣκληρή γλώσσα χρησιμοποίησε ο Δήμος Πολύκαρπος σε ομιλία που είχε με τους παίκτες του Ηρακλή. Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ λίγες ώρες μετά το πρόστιμο των 30.000 ευρώ που επέβαλλε η διοίκηση, μάζεψε τους ποδοσφαιριστές της ομάδας του στα αποδυτήρια και για μισή ώρα τους τα «έψαλλε» για την αγωνιστική τους εικόνα.

«Αισθάνομαι ντροπή γι' αυτά που βιώνουμε στον Ηρακλή από τη δική σας αγωνιστική συμπεριφορά. Δεν έχετε το παραμικρό δικαίωμα να μηδενίζετε την προσπάθεια που καταβάλλουμε για τον Ηρακλή μας, είτε λόγω ανικανότητας είτε λόγω ανευθυνότητας. Δίνετε την αίσθηση ότι λειτουργείτε με τη λογική δημόσιων υπαλλήλων, επειδή αυτό που έχω εισπράξει από τη συμπεριφορά σας είναι το ενδιαφέρον σας σχετικά με το πότε θα πληρωθείτε», τόνισε αρχικά ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Ηρακλής.

Για να προσθέσει στη συνέχεια: «Τα λόγια πια έχουν τελειώσει. Από δω και πέρα θα πρέπει να αποδείξετε ότι αξίζετε να φοράτε αυτή τη φανέλα κι έχετε ένα μόνο δρόμο για να το πράξετε: μέσα από τα αποτελέσματα και τίποτε άλλο. Ο κ. Προτάσοφ είναι και θα είναι ο προπονητής σας και σε όποιον δεν αρέσει, μπορεί να αποχωρήσει. Έχω κουραστεί να λειτουργώ με τη λογική δημόσιων σχέσεων, έχω κουραστεί να κάνω συμβιβασμούς, έχω κουραστεί να δίνω συγχωροχάρτια. Σας διαβεβαιώνω ότι την επόμενη φορά που θα με δείτε για παρόμοιο λόγο, θα ακούσετε πολύ χειρότερα».

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ηρακλής αναφέρθηκε και στις φήμες περί αποχώρησης του Αντώνη Ρέμου και ξεκαθάρισε: «Δεν υπάρχει θέμα αποχώρησης του Αντώνη Ρέμου από την ΠΑΕ και την προεδρία. Σε μια υγιή κατάσταση δεν υπάρχουν κόντρες, υπάρχουν μόνο διαφωνίες, τις οποίες μπορούμε να ξεπεράσουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: