Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2009

Νέα γρίπη στην...Εθνική

ethniki-proponisi.jpgΘύμα της νέας γρίπης η Εθνική ομάδα! Ο αγώνας μπαράζ με την Ουκρανία είναι στον αέρα, καθώς η Πρωθυπουργός της χώρας Γιούλια Τιμοσένκο ανακοίνωσε έκτακτα μέτρα που θα κρατήσουν τρεις εβδομάδες μετά από θανατηφόρο κρούσμα από τον ιό, μέτρα που επηρεάζουν πιθανότατα και το εκτός έδρας ματς της Εθνικής στις 18 Νοεμβρίου. Ανεπίσημα η ΕΠΟ δήλωσε ότι δεν ανησυχεί, ωστόσο οι διεθνείς είναι προβληματισμένοι.



«Από σήμερα, όλα τα σχολικά ιδρύματα της Ουκρανίας, είτε είναι δημόσια είτε ιδιωτικά, βρίσκονται σε διακοπές για τρεις εβδομάδες», δήλωσε η Τιμοσένκο κατά την έναρξη μιας έκτακτης συνεδρίασης του υπουργικού συμβουλίου, αφιερωμένης στην επιδημία που πλήττει τη χώρα.

Η κυβέρνηση θα υιοθετήσει αργότερα σήμερα «μια απόφαση για τη ματαίωση όλων των δημόσιων συγκεντρώσεων, συναυλιών, κινηματογραφικών προβολών για τρεις εβδομάδες», πρόσθεσε.

Πάντως το Ντόνετσκ , όπου και θα γίνει το ματς, είναι στην ανατολική πλευρά της χώρας και όχι στη δυτική, όπου έγινε το θανατηφόρο κρούσμα. Σύμφωνα με κύκλους της ΕΠΟ δεν υπάρχει ανησυχία καθώς ο αγώνας θα γίνει στο Ντόνετσκ, το οποίο είναι στην ανατολική Ουκρανία και όχι στη Δυτική, όπου και θα ισχύσουν τα μέτρα. Ωστόσο επικρατεί ήδη προβληματισμός στους διεθνείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: