Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2009

Κατσουράνης: "Καλύτερο βραβείο ο τίτλος"!


H Λιάνα Κανέλη βράβευσε τον Κώστα Κατσουράνη Δύο γκολ κόντρα στον ΠΑΟΚ, πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα και... συνεχίζει. Ο Κώστας Κατσουράνης ήταν ο άνθρωπος που σάρωσε τα βραβεία MVP και Best Goal της 8ης αγωνιστικής. Την Παρασκευή, έγινε η βράβευσή του. Όμως, ο διεθνής άσος του «τριφυλλιού» δεν έκρυψε τα λόγια του. Καλά τα βραβεία, αλλά προτιμά το καλύτερο απ' όλα: Το πρωτάθλημα!

«Καλά είναι τα βραβεία, αλλά δεν είναι τόσα σημαντικά. Εγώ προσωπικά και όλη η ομάδα θέλουμε το μεγάλο βραβείο που είναι το πρωτάθλημα. Γι' αυτό παίζουμε κάθε Κυριακή και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε. Πρέπει να χάσουμε όσο το δυνατόν λιγότερους βαθμούς για να πάρουμε το πρωτάθλημα».

Για το δεύτερο γκολ που πέτυχε με τον ΠΑΟΚ: «Είναι συνολική προσπάθεια έκανε καλή δουλειά ο Γιώργος (σ.σ. Καραγκούνης) και ο Σισέ και σιγά σιγά βγάζουμε στο γήπεδο αυτά που κάνουμε στην προπόνηση».

Για το ότι είναι πρώτος σκόρερ: «Δεν περίμενα να είμαι πρώτος σκόρερ αλλά πρέπει να το αποδεχτώ και να ζήσω με αυτό».

Για το γεγονός ότι σκοράρει συχνά: «Από όσο θυμάμαι τον εαυτό μου ξεκίνησα να παίζω μπάλα και να αγωνίζομαι στο χώρο του κέντρου. Το γκολ ήταν ένα από τα χαρακτηριστικά του παιχνιδιού μου, παντα πατούσα περιοχή, φέτος το κάνω λίγο παραπάνω...».

Για το πως νοιώθει με το χειροκρότημα του κόσμου: «Γίνεται συνολική προσπάθεια, ο κόσμος ανταμείβει και εμείς το εισπράττουμε και πρέπει να τον ανταμείψουμε κι εμείς».

Για το ματς με τον Πανιώνιο: «Είναι μια πολύ καλή ομάδα, από τις πιο ιστορικές στην Ελλάδα με πολύ καλούς παίκτες και έλληνες και ξένους. Πρέπει να μπούμε αποφασιστικά από το πρώτο λεπτό να κλειδώσουμε το παιχνίδι νωρίς. Αν περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει μπορεί να μας κάνει τη ζημιά όπως όλες τις ομάδες».

Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: «Είναι μακριά το ντέρμπι, προέχει ο Πανιώνιος».

Για το ενδεχόμενο να βγει πρώτος σκόρερ: «Δεν το σκέφτομαι και δεν το έχω σκεφτεί ποτέ αλλά στο ποδόσφαιρο δεν ξέρουμε τι θα γίνει ποτέ».

Από την πλευρά της, η Λιάνα Κανέλλη που έκανε την βράβευση του «Κατσούρ», σχολίασε: «Μπορώ να πω ότι ο Κώστας έδειξε από την πρώτη μέρα του στον Παναθηναϊκό σαν να ήταν από πάντα στην ομάδα. Οπως είναι ο Παναθηναϊκός σύλλογος μεγάλος έτσι μπορούμε να πούμε ότι Κώστας δεν υπάρχει άλλος. Δεν είναι μόνο σημαντικός παίκτης, αλλά κάνει πράξη και αυτά που λέει. Εύχομαι να πετύχει πολλά γκολ. Να μας βοηθήσει να πάρουμε το πρωτάθλημα και το τριφύλλι να φωτίζει στην ζωή του, όπως κι αυτός φωτίζει τις δικές μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: