Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2009

Σοκάρει ο Άγκασι στην αυτοβιογραφία του.


Με αυτά που εξομολογείται ο Άντρε Άγκασι, θα... πέσουν τα δικά μας μαλλιά! Ο θρυλικός τενίστας που έχει σοκάρει με τις αποκαλύψεις στην αυτοβιογραφία του, ομολογεί ότι η... λιονταρίσια χαίτη-σήμα κατατεθέν του δεν ήταν παρά μία περούκα!

Ο Αμερικάνος τενίστας άρχισε να χάνει από νεαρή ηλικία τα μαλλιά του και έχοντας χαμηλή αυτοπεποίθηση, κατέφυγε στη λύση της περούκας. Μάλιστα, υπογράμμισε ότι έχασε έναν τελικό στο Ρολάν Γκαρός (σ.σ. το 1990 από τον Αντρές Γκόμεζ), καθώς φοβήθηκε ότι θα του έφευγε η περούκα!

"Κάθε πρωί που σηκωνόμουν από το κρεβάτι, έβρισκα στο μαξιλάρι μου ένα μέρος της ταυτότητας μου. Έβρισκα τρίχες στο νιπτήρα, παντού! Ρώτησα τον εαυτό μου "θέλεις να φορέσεις περουκίνι; Στο κορτ;" Απάντησα στον εαυτό μου, ρωτώντας "τι άλλο μπορώ να κάνω;", τόνισε ο Άγκασι, η αυτοβιογραφία του οποίου κυκλοφόρησε.. παράνομα την Παρασκευή (30/11) στη Γερμανία.

Οι παίκτες που αγωνίζονται για πρώτη φορά σε τελικό Grand Slam τουρνουά είθισται να έχουν άγχος! Το 1990 ο Άγκασι επρόκειτο να συμμετάσχει στον τελικό του Ρολάν Γκαρός. Είχε έναν ακόμα λόγο να ανησυχεί, αφού φοβόταν ότι θα του πέσει η περούκα και θα γινόταν ρεζίλι.

"Την ώρα που έκανα μπάνιο την παραμονή του αγώνα, ένιωσα την περούκα να εγκαταλείπει το κεφάλι μου. Πανικοβλήθηκα και κάλεσα τον "αδερφό" μου, Φίλι στο δωμάτιο. Χρειαστήκαμε 20 φουρκέτες για να στερεώσουμε την περούκα στο κεφάλι μου. "Νομίζεις ότι θα αντέξει;, ρώτησα και μου είπε "μην μετακινείσαι τόσο πολύ". Φυσικά θα μπορούσα να αγωνιστώ χωρίς να φοράω την περούκα, αλλά τι θα έγραφαν οι δημοσιογράφοι αν μάθαιναν ότι στην πραγματικότητα φορούσα περούκα τόσα χρόνια;".

Σε όλη τη διάρκεια του αγώνα σκεφτόταν ότι θα φύγει η περούκα και θα γίνει ρεζίλι. Φυσικά ο Αντρές Γκόμεζ κατέκτησε εύκολα τον έναν από τους δύο τίτλους στο Ρολάν Γκαρός.

Ο Άγκασι αποχωρίστηκε την περούκα του μετά τη συμβουλή της πρώτης γυναίκας του, Μπρουκ Σιλντς. Η διάσημη ηθοποιός του συνέστησε να πει σε ολόκληρο τον κόσμο ότι ξύρισε το κεφάλι του.

Ο πρώην Νο1 τενίστας αποχωρίστηκε το περιττό βάρος από την περούκα και... γέμισε τίτλους και διακρίσεις μετά το διαζύγιο του με την πρωταγωνίστρια της "Γαλάζιας Λίμνης".

Η αυτοβιογραφία "Open" έχει εξασφαλίσει ήδη μία θέση στη λίστα των best sellers στην εφημερίδα "New York Times". Ειδικά αφότου θίγει ένα από τα μεγάλα προβλήματα του μέσου Αμερικάνου, την τριχόπτωση!

Δεν υπάρχουν σχόλια: