Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2009

Ο κάμπος θα κρίνει πολλά

aris_proponisi.jpgΤο παιχνίδι με την Λάρισα είναι καθοριστικό για τον Άρη. Θα κρίνει πολλά μέσα στην ομάδα. Από την θέση του προπονητή μέχρι και την παρουσία κάποιων παικτών. Η διοίκηση των «κίτρινων» είναι αποφασισμένη να πάρει μέτρα αν η ομάδα δεν μπορέσει να πάρει θετικό αποτέλεσμα στο Αλκαζάρ.


Με μια προπόνηση ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Άρη για το αυριανό (31/10) παιχνίδι με την Λάρισα στο Αλκαζάρ. Αν η εξέλιξη του αγώνα είναι θετική τότε οι εξελίξεις στο ποδοσφαιρικό τμήμα όπως τις σκέφτονταν και τις φαντάζονταν στην διοίκηση θα πάρουνε κάποιες ημέρες παράταση. Αλλιώς από Δευτέρα (2/11) θα υπάρχουν ανακοινώσεις που θα αφορούν την μετέπειτα πορεία της ομάδας.

Ο Ιομάρ Μαζίνιο και οι παίκτες έχουν αντιληφθεί πως δεν υπάρχουν περιθώρια για να νέα στραβοπατήματα στο Πρωτάθλημα, αλλά και άσχημες εμφανίσεις. Εμφανίζονται αποφασισμένοι να πάρουν το αποτέλεσμα που θέλουν που δεν είναι άλλο από την κατάκτηση των τριών βαθμών.

Ο Βραζιλιάνος τεχνικός την ολοκλήρωσή της προπόνησης επέλεξε τους 18 ποδοσφαιριστές που θα ταξιδέψουν το απόγευμα για την Λάρισα ενόψει του αγώνα στις 16:45 στο Αλκαζάρ. Πιο συγκεκριμένα την αποστολή αποτελούν οι: Σηφάκης, Πέσκοβιτς, Ρόβας, Κουλουχέρης, Πρίττας, Λαμπριάκος, Γκρασιάν, Αμπρέου, Νασούτι, Ναφτί, Αράνο, Πίτου Γκαρσία, Φερνάντεζ, Ντέιλι, Κόκε, Φλάβιο, Κάλβο, Χαβίτο.

Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Κάμπορα, Γκαρσία, Βανγκέλι που ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, ο Ρονάλντο που προπονήθηκε, αλλά κρίθηκε ανέτοιμος, ο Νέτο που αν και μπήκε στο πρόγραμμα ένιωσε ενοχλήσεις και αποχώρησε, όπως επίσης και οι Ρομπέρζ, Αραβίδης, Ρενάτο, Γραικός, Μπουγαίδης, Οικονομόπουλος.

Ο προπονητής των «κίτρινων» προτίθεται κόντρα στην Λάρισα να χρησιμοποιήσει και πάλι το 4-2-3-1 με τον Σηφάκη κάτω από τα δοκάρια και αμυντικό δίδυμο τους Νασούτι και Κουλουχέρη με τους Φλάβιο και Αράνο στα δεξιά και αριστερά αντίστοιχα. Στα χαφ θα είναι οι Ναφτί και Φερνάντεζ έχοντας μπροστά τους στα αριστερά τους τον Πίτου Γκαρσία, στα δεξιά τον Χαβίτο και στον άξονα τον Κόκε ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Αμπρέου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: