Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2009

Ενάμισι χρόνο φυλακή ο Μάρλον Κινγκ!


Ο Μάρλον Κινγκ της Γουίγκαν Ποινή φυλάκισης 18 μηνών επέβαλε σήμερα δικαστήριο του Λονδίνου στον Μάρλον Κινγκ, καθώς έκρινε τον επιθετικό της Γουίγκαν ένοχο για σεξουαλική επίθεση και πρόκληση σωματικών βλαβών σε γυναίκα. Τον περασμένο Δεκέμβριο ο Τζαμαϊκανός διεθνής γιόρταζε σε νυχτερινό κέντρο την εγκυμοσύνη της συζύγου του και το νικητήριο γκολ που είχε σημειώσει λίγες ώρες νωρίτερα.

Ο επιθετικός των "λάτικς" προσπάθησε να προσεγγίσει αρκετές γυναίκες που διασκέδαζαν στο κέντρο, ωστόσο έγινε επανειλημμένα δέκτης ψυχρής συμπεριφοράς από μέρους τους. Όταν η λεπτοκαμωμένη φοιτήτρια απέρριψε το ενδιαφέρον του, ο Κινγκ, ο οποίος είναι πατέρας τριών παιδιών, της είπε: "Είμαι πολύ καλός για σένα. Είμαι εκατομμυριούχος." Αυτή του απάντησε: "Δεν με νοιάζει ποιος είσαι, πάρε τα πολυεκατομμύριά σου και φύγε από το τραπέζι μας".

Τότε οι εισαγγελείς αναφέρουν ότι ο Κινγκ έχασε την ψυχραιμία του και σε ένα ξέσπασμα "τελείως αχρείαστης βίας" επιτέθηκε στη γυναίκα, την οποία γρονθοκόπησε, με αποτέλεσμα να πέσει στο πάτωμα. Μάλιστα, η γροθιά του ήταν τόσο δυνατή, ώστε, όπως μετέδωσε το "Press Association", άλλοι δύο θαμώνες, ένας εκ των οποίων κρατιόταν από το χέρι του Κινγκ, έχασαν την ισορροπία τους και έπεσαν. Οι αυτόπτες μάρτυρες κατέθεσαν ότι, την ώρα που οι φίλοι της 20χρονης φοιτήτριας προσπαθούσαν να τη βοηθήσουν να σηκωθεί, το αίμα έρρεε από τη σπασμένη μύτη της.

Από την πλευρά του, ο Κινγκ ισχυρίστηκε ότι δεν επιτέθηκε στη γυναίκα και πως απλά έμοιαζε με τον δράστη, ωστόσο, ύστερα από την εξέταση αρκετών μαρτύρων, συμπεριλαμβανομένου ενός προπονητή, ο οποίος επέμεινε ότι ο Κινγκ ήταν αυτός που επιτέθηκε στη φοιτήτρια, το δικαστήριο έκρινε ότι έλεγε ψέματα.

Στο μεταξύ, παρελθόν από τη Γουίγκαν αποτελεί ο Κινγκ, καθώς, με δηλώσεις του μετά την καταδίκη του παίκτη, ο πρόεδρος του συλλόγου, Ντέιβ Γουίλαν, δήλωσε: "Πρέπει να ακολουθήσουμε τους κανόνες, όπερ σημαίνει ότι θα πρέπει να του δώσουμε προειδοποίηση 40 ημερών ότι θα λυθεί το συμβόλαιό του. Είναι απολυμένος. Δεν θα ανεχθούμε ποδοσφαιριστές που πηγαίνουν στη φυλακή για 18 μήνες. Σε ό,τι μας αφορά, αυτός έχει τελειώσει με το ποδόσφαιρο στη Γουίγκαν".

Δεν υπάρχουν σχόλια: