Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2009

Εκτός και ο Μαρέσκα!


Ο Ντε Καμάργκο παρακολουθεί τον Μαρέσκα Τα προβλήματα όχι απλά δεν μειώνονται για τον Ολυμπιακό αλλά αυξάνονται! Ο Έντσο Μαρέσκα τέθηκε νοκ αουτ από τον αγώνα του Σαββάτου με τον Ατρόμητο και έτσι ο Ζίκο θα πρέπει να αντιμετωπίσει ένα ακόμη πρόβλημα καθώς εκτός από τον Ιταλό δεν μπορεί να υπολογίζει στους τιμωρημένους Ντουντού και Α. Παπαδόπουλο αλλά και στους τραυματίες Τοροσίδη, Ντιόγο, Ντάρμπισαιρ και Λεονάρντο.

Οι "ερυθρόλευκοι" προπονήθηκαν το απόγευμα με τους Ζεβλάκοφ και Μέλμπεργκ να ακολουθούν το πρόγραμμα σε αντίθεση με τους Λεονάρντο και Ντιόγκο που ακολούθησαν πρόγραμμα θεραπείας. Ο Τοροσίδης ακολούθησε πρόγραμμα το οποίο περιλάμβανε ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο και τρέξιμο στο γήπεδο.
Ο Μαρέσκα που ταλαιπωρείται από ένα αιμάτωμα στον αριστερό μηρό έκανε θεραπεία, ενώ ο Ντάρμπισιρ θα υποβληθεί σε έλεγχο (μαγνητική τομογραφία), προκειμένου να διαπιστωθεί η πορεία της αποκατάστασής του.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο προπονητής της ομάδας μας Αρτούρ Αντούνες Κοΐμπρα (Ζίκο), ανακοίνωσε τα ονόματα των 19 ποδοσφαιριστών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή και οι οποίοι είναι: Νικοπολίδης, Πάρντο, Ντομί, Γκαλίτσιος, Μέλμπεργκ, Πάντος, Κ. Παπαδόπουλος, Ρ. Μπράβο, Ζεβλάκοφ, Γκαλέτι, Όσκαρ, Λεντέσμα, Νικλητσιώτης, Γ. Παπαδόπουλος, Σοϊλέδης, Στολτίδης, Ζαϊρί, Μήτρογλου, Φετφατζίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: