Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2009

Σφάζονται στα πόδια του...


Ο Σωτήρης Νίνης πανηγυρίζει... Γαλλία, Ιταλία και Αγγλία. Τρεις από τις πλέον προηγμένες ποδοσφαιρικά χώρες. Και στις τρεις, τις τελευταίες μέρες έχει γίνει ένας πραγματικός χαμός αναφορικά με τον Σωτήρη Νίνη. Δημοσιεύματα σε ιστοσελίδες θέλουν τον πιτσιρικά να βρίσκεται στο στόχαστρο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, της Μίλαν και της Παρί Σεν Ζερμέν!

«10 εκατ. ευρώ για τον Έλληνα Μέσι, από Μάντσεστερ και Μίλαν», αναφέρει ο τίτλος στο "calciomercato.com". «Είναι μόλις 19 ετών αλλά το όνομά του είναι γνωστό ανάμεσα στους σκάουτερ. Ο Σωτήρης Νίνης αποτελεί την μεγάλη ελπίδα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Επιθετικός μέσος με πολλές ικανότητες. Το όνομά του είχε απασχολήσει την Παρί πριν μερικούς μήνες και πλέον, σύμφωνα με γαλλικά δημοσιεύματα, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Μίλαν ετοιμάζονται να κάνουν κίνηση. Ένας από τους ατζέντηδες του μικρού, ο Γιάννης Εμμανουηλίδης, επισήμανε στην ιστοσελίδα footmercato: "Δεν υπάρχει τίποτα επίσημο. Είναι δεδομένο ότι πολλοί σύλλογοι τον παρακολουθούν. Για το αν θα φύγει από τον Παναθηναϊκό τον Ιανουάριο, τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Έχει ρήτρα 10 εκατ. ευρώ", ανέφερε χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

Ψεκάστε... σκουπίστε!
Κατά τα άλλα, στον Παναθηναϊκό είναι ήρεμοι μετά το ματς με τον Εορδαϊκό. Η ομάδα έκανε το χρέος της. Πήρε μια εύκολη πρόκριση, χωρίς να απειληθεί σε κανένα σημείο του αγώνα. Ο Τεν Κάτε είδε τους παίκτες του να σημειώνουν τρία τέρματα στο ρελαντί, απέναντι φυσικά σε μια ομάδα που δεν υπάρχει ποιοτική σύγκριση.

Συν τοις άλλοις, ξεκουράστηκαν οι ποδοσφαιριστές που ήταν ιδιαίτερα επιβαρυμένοι και παρ' όλα αυτά δεν δημιουργήθηκε κάποιο απρόοπτο.
Φυσικά, το σημαντικότερο από το ματς στην Κοζάνη, ήταν το ντεμπούτο του Γιούρκα Σεϊταρίδη. Ο 28χρονος άσος έδειξε ότι σιγά-σιγά βρίσκει τον εαυτό του, παρότι είναι ξεκάθαρο πως χρειάζεται να βρει ρυθμό κάτι που θα έρθει μέσα από τους αγώνες.

Ξεκίνησε η διάθεση
Μ' αυτά και μ' αυτά, ανέβηκε και η ψυχολογία των οπαδών του «τριφυλλιού» που αναμένεται να δώσουν βροντερό παρών στο ματς της Κυριακής με τον Πανιώνιο. Από την Πέμπτη το πρωί ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων, από τα γνωστά σημεία. Από τη θύρα 4 της Λεωφόρου και τις μπουτίκ του «τριφυλλιού» που βρίσκονται σε Μαρούσι, Χαλάνδρι, Περιστέρι, Μοναστηράκι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: