Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2009

Κάλυψε Χούντελααρ ο Λεονάρτο

Δρυμοί κριτική δέχεται από τον κόσμο και τον τύπο της Ιταλίας ο επιθετικός της Μίλαν Γιαν Χούντελααρ για την απόδοση του μέχρι στιγμής.

Ο προπονητής των Μιλανέζων, πάντως, υπερασπίστηκε τον παίκτη του, εκφράζοντας την πεποίθηση του ότι σύντομα θα βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα και αυτό θα τον βοηθήσει πολύ ψυχολογικά εν όψει της συνέχειας.

«Βλέπω ότι είναι πολύ ήρεμος. Τα γκολ είναι εξαιρετικά σημαντικά για έναν σέντερ φορ και είναι λογικό να χρειάζεται λίγο χρόνο, καθώς είναι η πρώτη του χρονιά στην ομάδα. Είμαι σίγουρος ότι θα έρθει η ώρα του», τόνισε για τον Ολλανδό επιθετικό ο Λεονάρντο, που αναφέρθηκε στη συνέχεια στην Πάρμα, που εντυπωσιάζει με την ως τώρα πορεία της στο πρωτάθλημα.

«Περιμένω ότι οι οπαδοί μας θα είναι ενθουσιώδεις αύριο και θα μας υποστηρίξουν μέχρι και το τέλος του αγώνα. Υπάρχει ακόμη μια πικρή γεύση στο στόμα για την ισοπαλία με τη Νάπολι, αλλά αυτή τη στιγμή δεν πρέπει να κάνουμε μαθηματικούς υπολογισμούς, παρά μόνο να κρίνουμε την ομάδα με βάση την απόδοση της σε κάθε ματς. Δεν πιστεύω ότι δεχθήκαμε δύο γκολ στις καθυστερήσεις λόγω της τακτικής μας, αλλά λόγω της ψυχολογίας που επικρατούσε εκείνη τη στιγμή», κατέληξε ο Βραζιλιάνος τεχνικός.

Δεν υπάρχουν σχόλια: