Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2009

Αυτοκριτική στον Πανθρακικό


Έγιναν λάθη, στην διοίκηση ψάχνουμε να βρούμε τι φταίει". Με τη δήλωση του αυτή, ο Θόδωρος Σαββάκης παραδέχτηκε τις λάθος κινήσεις και τις λάθος επιλογές των Ακριτών, που έχουν ως αποτέλεσμα μέχρι στιγμής τον έναν μόλις βαθμό του Πανθρακικού στο πρωτάθλημα.
Ο μεγαλομέτοχος των "πρασίνων", μιλώντας σε τοπικό τηλεοπτικό σταθμό της Κομοτηνής, είπε πως: "Το πρώτο και σπουδαιότερο λάθος μας, ήταν η επιλογή του Ρουμάνου προπονητή Ντουμιτρέσκου. Αν και αποχώρησαν από μας μόνο τέσσερις βασικοί παίκτες και ήρθαν αρκετοί έμπειροι, θεωρώ πως δεν έγινε καλή προετοιμασία το καλοκαίρι και το έχουμε πληρώσει. Κανείς δεν πίστευε στο ξεκίνημα ότι η ομάδα θα έφτανε εδώ που έφτασε σήμερα".
Ο κύριος Σαββάκης ανέφερε πως δεν πίστευε ότι η ομάδα θα κινδύνευε και τόνισε πως: "Όλοι θα παλέψουμε έως τη τελευταία αγωνιστική. Πέρασαν 2 μήνες, όπως δήλωσε και ο προπονητής που ήταν το όριο, προκειμένου οι παίκτες να επανέλθουν εκεί που ήταν στο ξεκίνημα και με δουλειά και μεθοδικότητα όλα θα πάνε καλά".
Τέλος, ο Θόδωρος Σαββάκης αναφέρθηκε στην υπόθεση παραμονής της ομάδας στη Σούπερ Λίγκα, λέγοντας πως: "Φέτος πιστεύω πως θα χρειαστούν 27 με 28 βαθμούς για την σωτηρία, αφού υπάρχουν αρκετά ισόπαλα αποτελέσματα έως τώρα. Με οχτώ ή εννιά νίκες πιθανόν να κριθεί η παραμονή και θα επιδιώξουμε να ττις πετύχουμε. Γι΄ αυτό το λόγο θα πάμε στην Καβάλα για το διπλό".

Δεν υπάρχουν σχόλια: