Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2009

Κεχαγιάς-Μας υποτίμησε η ΑΕΚ



Την απόψή του για την αναμέτρηση κυπέλλου με την ΑΕΚ εξέφρασε ο Νίκος Κεχαγιάς μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό "Novasports FM". Ο προπονητής του Θρασύβουλου τόνισε ότι η ΑΕΚ υποτίμησε την ομάδα του, σε αντίθεση με τους δικούς του ποδοσφαιριστές.
"Από τη μεριά μου τόνισα στους παίκτες ότι με ενδιαφέρει η πορεία μας στο πρωτάθλημα. Ασφαλώς, όμως, τους ζήτησα να δώσουν το 100% των δυνατοτήτων τους στο παιχνίδι με αντίπαλο την ΑΕΚ και από εκεί και πέρα, ό,τι προκύψει", τόνισε αρχικά ο Κεχαγιάς για να προσθέσει:
"Είναι γεγονός ότι σταθήκαμε αρκετά τυχεροί. Εκμεταλλευτήκαμε τις λιγοστές ευκαιρίες που μας παρουσιάστηκαν και τελικά, πήραμε μια σπουδαία πρόκριση. Από την εμπειρία μου αντιλαμβάνομαι ότι η ΑΕΚ μας υποτίμησε. Συμβαίνει συχνά σε τέτοιες περιπτώσεις. Οι παίκτες της ήταν "χαλαροί", υποτίμησαν τις δυνατότητές μας, επειδή είμαστε ομάδα μικρότερης κατηγορίας".
Οσον αφορά στη συνέχεια, ο Ελληνας προπονητής αφήνει στην άκρη την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου: "Δεν ασχολούμαστε άλλο με το συγκεκριμένο αποτέλεσμα. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά, με στόχο να επανέλθουμε άμεσα στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας".

Δεν υπάρχουν σχόλια: