Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2009

«Θα βελτιωθούμε…»

«Θα βελτιωθούμε…»

Ικανοποιημένος μόνο από την πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδος δήλωσε ο Ιομάρ Μαζίνιο στη συνέντευξη Τύπου. Ο Βραζιλιάνος τεχνικός του Άρη παραδέχτηκε τα λάθη που έγιναν στο παιχνίδι και τόνισε ό,τι αυτά θα διορθωθούν άμεσα. «Έχει αποδειχτεί πολλές φορές ότι στο Κύπελλο δεν υπάρχουν μικρές ομάδες. Το σημαντικό είναι ότι στο β΄ ημίχρονο με τις αλλαγές που πραγματοποιήσαμε βελτιώσαμε το παιχνίδι μας και καταφέραμε να προκριθούμε» ανέφερε αρχικά, συμπληρώνοντας:
«Βρισκόμαστε στη 3η θέση του πρωταθλήματος και περάσαμε στην επόμενη του Κυπέλλου. Πράγματι είχαμε ένα άσχημο β΄ ημίχρονο στο ματς με την ΑΕΚ, δεν ήμασταν καλοί στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη και σήμερα (σ.σ.: προχθές) είχαμε ένα κακό α΄ ημίχρονο. Θα προσπαθήσουμε να μάθουμε από τα λάθη μας και να βελτιώσουμε την εικόνα μας».
Ερωτηθείς ο 43χρονος για την χρησιμοποίηση του Αμπρέου σε ρόλο επιτελικού μέσου, στο πρώτο μέρος, υπογράμμισε: «Ορισμένοι παίκτες έχουν πάρει οδηγίες ελεύθερων κινήσεων στο γήπεδο. Ο Αμπρέου είναι ένας παίκτης κορυφής. Η εντολή που είχε πάρει ήταν να παίζει στην κορυφή της επίθεσης και ο Κόκε κρυφός κυνηγός. Με δική του πρωτοβουλία γύρισε πίσω. Στο β’ ημίχρονο και μετά τις οδηγίες που του δώσαμε έπαιξε στην κορυφή και έβαλε δύο χρήσιμα γκολ».
Κλείνοντας στάθηκε και στον Σέρχιο Κόκε και συγκεκριμένα την μετριότητα που δείχνει φέτος.
«Ο Κόκε είναι ένας σημαντικός παίκτης για την ομάδα μας. Μας βοηθάει πολύ, ακούει τις οδηγίες και σύντομα θα επανέλθει», είπε ο Μαζίνιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: