Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2009

Κωφίδης: «Προέχει η ηρεμία»

Ο Σάββας Κωφίδης, αντικαταστάτης του Όλεγκ Προτάσοφ, μίλησε για τη νέα του θητεία στο «γηραιό», τονίζοντας την ανάγκη που έχει αυτή τη στιγμή η ομάδα για ηρεμία ώστε να ορθοποδήσει. Ξεκαθάρισε ότι έχει εμπιστοσύνη στους παίκτες και παρά τα προβλήματα πιστεύει ότι τα καλά αποτελέσματα θα έρθουν.
Μου ζητήθηκε να είμαι στον πάγκο της ομάδας. Προέχει να έχουμε ηρεμία και να πάμε ενωμένοι στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης. Ως ποδοσφαιριστές και προπονητές είμαστε υποχρεωμένοι να ζούμε κάτω από πίεση. Γι΄αυτό πρέπει να ξεχωρίζουμε με την ποιότητά μας και σαν ομάδα. Έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα. Πρέπει και εμείς και ο κόσμος να δείξουμε εμπιστοσύνη στους παίκτες. Υπάρχει ποιότητα, η οποία πρέπει να φανεί. Το θέμα της πίεσης σε έναν ποδοσφαιριστή είναι δεδομένο. Οφείλουμε όμως να έχουμε σύντομα αποτελέσματα. Υπάρχουν πολλά και δύσκολα παιχνίδια μπροστά μας», ήταν τα λόγια του Κωφίδη.

Ερωτηθείς για τους φιλάθλους της ομάδας, απάντησε: «Θέλουμε και οι γύρω από την ομάδα να γίνουν ένα με την ομάδα. Να βαδίσουμε μαζί. Το σοκ στην ομάδα μπορεί να έρθει και μέσα από την ηρεμία. Το μόνο που χρειάζεται είναι ηρεμία για τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης».

Δεν υπάρχουν σχόλια: