Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2009

Ευχαριστίες και κλήση για συμπαράσταση


Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού Βόλου πανηγυρίζουν Εκκληση στον κόσμο του Ολυμπιακού Βόλου να συμπαρασταθεί στην ομάδα στο κυριακάτικο παιχνίδι με τον Θρασύβουλο απευθύνει η διοίκηση της θεσσαλικής ΠΑΕ με ανακοίνωση που εξέδωσε. Με άλλη ανακοίνωση ευχαριστεί τους φιλάθλους για την παρουσία τους στο ματς του Κυπέλλου με την ΑΕΛ.

"Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ καλεί όλους τους φιλάθλους της ομάδας να ταξιδέψουν την Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2009 στο Δημοτικό Στάδιο Φυλής για τον αγώνα με τον Θρασύβουλο και να τη στηρίξουν με το μοναδικό, ενθουσιώδη και πολιτισμένο τρόπο τους, γιατί η ομάδα τους χρειάζεται κοντά της.

Η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα Θρασύβουλος-Ολυμπιακός Βόλου ξεκινά από σήμερα το απόγευμα, από 6 μ.μ. Οι φίλαθλοι που θα ταξιδέψουν μεμονωμένα μπορούν να τα προμηθεύονται από τα γραφεία της ΠΑΕ, Π. Μελά 3 με Ιάσονος, τηλ: 24210 34507, ενώ οι φίλαθλοι που θα ταξιδέψουν οργανωμένα θα τα προμηθεύονται από το Σύνδεσμο "Austrian Boys", Ιωλκού με Μαγνήτων, τηλ: 6973328028, 6938676856", αναφέρεται στην πρώτη ανακοίνωση.

Στη δεύτερη τονίζεται: "Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει δημόσια όλον τον υπέροχο φίλαθλο κόσμο που κατέκλυσε χθες το ΕΑΚ και στήριξε την ομάδα με ενθουσιασμό από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό του αγώνα. Επιτέλους, η πόλη ξύπνησε"

Δεν υπάρχουν σχόλια: