Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2009

Απογοητευμένος ο Βγενόπουλος


Ανδρέας Βγενόπουλος Συνέντευξη στο περιοδικό "Lifo" παραχώρησε ο Ανδρέας Βγενόπουλος. Ο εκ των μεγαλομετόχων της "πράσινης" ΠΑΕ, αναφέρθηκε στον Παναθηναϊκό ενώ ξεκαθάρισε ότι όσα βίωσε το διάστημα που ασχολήθηκε με την ομάδα, τον απογοήτευσαν.

- Έρχεται ποτέ μία τέτοια στιγμή στις επιχειρήσεις που αισθάνεσαι ότι μπορείς να φύγεις και τα πράγματα να κυλούν;
"Έρχεται, έρχεται. Έχω κάνει πολλά πράγματα εις την καριέρα μου τα οποία εθεωρούντο ότι δε θα μπορούσαν να συμβούν. Έρχεται... Όπως κάποια στιγμή, όταν είχα ασχοληθεί με τον Παναθηναϊκό, κι όλοι μου έλεγαν "Αααα, τώρα έμπλεξες" και εγώ τους έλεγα ότι είναι προσωρινό και ότι θα τελειώσει, όπως και έγινε.

- Αυτό που δεν κατάλαβα στην εμπλοκή σας με τον Παναθηναϊκό είναι η δήλωσή σας όταν αποχωρήσατε... Εσείς ένας άνθρωπος που ήξερε τα μέσα στην ομάδα και κάποτε ήταν υπεύθυνος επικοινωνίας της, τι είδε ξαφνικά που δεν το ήξερε ήδη, ώστε να απογοητευθεί τόσο;
"Ήμουν υπεύθυνος επικοινωνίας το 1983 και ξανά ασχολήθηκα μετά από 25 χρόνια. Είδα πολλά που δεν γνώριζα και που με απογοήτευσαν - βασικά το τεράστιο έλλειμμα σοβαρότητας και το περίσσευμα προσωπικών φιλοδοξιών και συμφερόντων."

- Κύριε Βγενόπουλε, σε ποια στιγμή της ζωής σας νιώσατε πραγματικά ευτυχισμένος;
"Σε πολλές. Οι περισσότερες έχουν σχέση με τη γυναίκα μου και τα παιδιά μου. Αλλά έχω νιώσει και ευτυχισμένος όταν νικήσαμε τον Ερυθρό Αστέρα και προκριθήκαμε στο Γουέμπλεϊ, ας πούμε. Ένιωσα πολύ ευτυχισμένος ως γονιός, ή με κάποιες πολύ σημαντικές επιχειρηματικές ή οικονομικές επιτυχίες, παλιά όταν ήμουν στο ξεκίνημα μου - τότε που αυτά μετρούσαν πολύ περισσότερο."

Δεν υπάρχουν σχόλια: