Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2009

Επιτέλους, δείξτε ποιοι είστε…

Επιτέλους, δείξτε ποιοι είστε…

Τελευταία μέρα του Οκτώβρη σήμερα. Ένας μήνας τον οποίο οι «κίτρινοι» θέλουν να τον ξεχάσουν γρήγορα, μιας και συνδυάσθηκε με άσχημα αποτελέσματα, δυσαρέσκεια και αμφισβήτηση προς το πρόσωπο των παικτών και της τεχνικής ηγεσίας. Οι τρεις ισοπαλίες με Πανθρακικό, Εργοτέλη και ΑΕΚ έφεραν την ομάδα σε δύσκολη θέση, από την οποία καλείται να βγει άμεσα. Το σημερινό παιχνίδι με την Λάρισα στο «Αλκαζάρ» είναι η τελευταία ευκαιρία για όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα. Στη περίπτωση που δεν έρθει η νίκη, τότε θα υπάρξουν εξελίξεις. Για να αποφευχθεί κάτι τέτοιο, οι «κίτρινοι» πρέπει να κάνουν το καθήκον τους μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Να δείξουν επιτέλους το ποιοι είναι και να φύγουν νικητές από τον «κάμπο». Αν το κάνουν καλώς, αν όχι…

Τρεις για δύο θέσεις

Χθες το πρωί ο Ιομάρ Μαζίνιο και οι ποδοσφαιριστές του, ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για το σημερινό παιχνίδι. Ο Βραζιλιάνος τεχνικός δεν δοκίμασε τίποτα από τα πλάνα του, γεγονός που έχει ως αποτέλεσμα να δημιουργούνται ορισμένα ερωτηματικά. Πρώτον το σύστημα. 4-2-3-1 ή 4-4-2; Λογικά το πρώτο, μιας και σκοπεύει να «χτυπήσει» από τα άκρα. Δεύτερον, Κόκε-Γκρασιάν, Κόκε-Πίτου ή Πίτου-Γκρασιάν θα απαρτίσουν μαζί με τον Αμπρέου και τον Χαβίτο την μεσοεπιθετική γραμμή της ομάδας; Ερώτημα δύσκολο να απαντηθεί, από την στιγμή που δεν υπάρχει κάτι χειροπιαστό. Πάντως και αν αναλογιστούμε την εμφάνιση των τριών στο παιχνίδι κυπέλλου με τον Ασπρόπυργο, τότε καταλήγουμε στο δίδυμο Γκρασιάν-Πίτου.

Νοκ-άουτ Ρονάλντο-Νέτο

Τελικά δεν θα βρίσκονται στην διάθεση του 43χρονου τεχνικού ο Ρονάλντο Γκιάρο και ο Ντάρσι Νέτο. Ο πρώτος αν και προπονήθηκε κανονικά κρίθηκε ανέτοιμος, ενώ ο δεύτερος ένιωσε ενοχλήσεις στον δικέφαλο, με αποτέλεσμα να μην βγάλει το πρόγραμμα. Αντικαταστάτες τους στην ενδεκάδα, θα είναι ο Κουλουχέρης και ο Φλάβιο, οι οποίοι μαζί με Νασούτι και Αράνο θα στελεχώσουν την αμυντική γραμμή. Από εκεί και πέρα ο Σηφάκης θα επιστρέψει κάτω από τα δοκάρια, ενώ Φερναντές και Ναφτί θα κάτσουν στα χαφ.

Η αποστολή

Εκτός των δύο Βραζιλιάνων, εκτός αποστολής έμειναν οι επίσης τραυματίες Κάμπορα, Γκαρσία και Βανγκέλι, όπως και οι Ρομπέρζ, Αραβίδης και Πιοβέζαν για λόγους τακτικής. Έτσι λοιπόν οι δεκαοχτώ ποδοσφαιριστές που πήρε μαζί του ο 43χρονος τεχνικός είναι οι Σηφάκης, Πέσκοβιτς, Ρόβας, Κουλουχέρης, Πρίττας, Λαμπριάκος, Γκρασιάν, Αμπρέου, Νασούτι, Ναφτί, Αράνο, Πίτου Γκαρσία, Φερνάντεζ, Ντέιλι, Κόκε, Φλάβιο, Κάλβο και Χαβίτο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: