Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2009

Σύνθημα από Ντουντού

dudu_suarense.jpgΣτον αγωνιστικό χώρο προτιμά να βρίσκεται ο Ντουντού και να βοηθάει τους συμπαίκτες του όπως δηλώνει ο ίδιος στα μέσα της πατρίδας του. Ο Βραζιλιάνος άσος, έχει τεθεί εκτός από την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι λόγω καρτών, ωστόσο θεωρεί ότι ο Ολυμπιακός έχει καλούς παίκτες για να καλύψουν την απουσία του.

«Δεν έχω συνηθίσει να παρακολουθώ τα ματς από την τηλεόραση ή την εξέδρα. Ως θεατής η νευρικότητα που με διακατέχει είναι μεγαλύτερη. Προτιμώ να είμαι στον αγωνιστικό χώρο και να βοηθάω τους συμπαίκτες μου. Δυστυχώς όμως, ως αμυντικός μέσος, παίκτης δηλαδή που μαρκάρει είναι φυσικό κάποιες φορές να παίρνω κάρτες. Ο Ολυμπιακός όμως έχει εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές και είμαι βέβαιος ότι θα έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα».

Όσο για το γεγονός ότι φέτος δείχνει μεγάλη έφεση στο σκοράρισμα ο Νουντού εξηγεί: «Με μεγαλύτερη ελευθερία που έχω στο να βγαίνω μπροστά, πράγματι έχω σκοράρει περισσότερο από ότι συνήθως. Είναι καλός ο απολογισμός για έναν ποδοσφαιριστή της θέσης μου. Ευτυχώς όμως τα τέρματα της ομάδας μου τα σημειώνουν πολλοί παίκτες και δεν πιστεύω ότι θα έχουμε πρόβλημα στο θέμα σκοραρίσματος απέναντι στον Ατρόμητο».

Τέλος ο μέσος των «ερυθρολεύκων» αναφέρθηκε και στην αναμέτρηση της Τετάρτης με τη Σταντάρ στη Λιέγη για το Τσάμπιονς Λιγκ. «Θα είναι δύσκολο το παιχνίδι για μας όμως πιστεύουμε ότι μπορούμε να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα και να φτάσουμε πολύ κοντά στην πρόκριση στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ».


Ταλέντα από Σενεγάλη

Έτοιμοι να επενδύσουν για το μέλλον είναι οι άνθρωποι του Ολυμπιακού καθως τέσσερις 18χρονοι ποδοσφαιριστές από τη Σενεγάλη θα έρθουν την επόμενη εβδομάδα για να δοκιμαστούν στο Ρέντη. Οι νεαροί παίκτες θα κάνουν προπονήσεις με την ομάδα Νέων του Ολυμπιακού και ανάλογο με την εικόνα που θα δείξουν θα αποφασιστεί για το αν θα αποκτηθούν ή όχι. Οι συγκεκριμένες παίκτες αξίζει να σημειωθεί ότι βρίσκονται στο μικροσκόπιο των πρωταθλητών εδώ και πέντε μήνες.


Έρχεται ξανά ο Ρινάλντι

Μπορεί στον Ολυμπιακό να μην ακούγεται κουβέντα για τα μεταγραφικά, ωστόσο είναι δεδομένο ότι ο Αντριάνο θα απασχολήσει τους «ερυθρόλευκους» τον Ιανουάριο. Ο μάνατζερ του Βραζιλιάνου επιθετικού της Φλαμένγκο, Ζιλμάρ Ρινάλντι θα έρθει εκ νέου στην Ελλάδα για να προχωρήσει ακόμα το συγκεκριμένο θέμα με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού. Αυτό πάντως, δεν σημαίνει ότι η περίπτωση του Αντριάνο είναι και εύκολη και είναι νωρίς για να προβλέψει κανείς τις εξελίξεις για αυτή την περίπτωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: