Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2009

Πανέτοιμος από πάσης πλευράς

Πανέτοιμος από πάσης πλευράς

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται σήμερα στις 16:45 στην Τούμπα (ζωντανή μετάδοση από το ΣΚΑΪ) την Ξάνθη στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος και θέλει μόνο νίκη για να μειώσει τη διαφορά από την κορυφή της βαθμολογίας, όπου συγκατοικούν ο Ολυμπιακός και ο Παναθηνα?κός. Ο Δικέφαλος έμεινε 10 βαθμούς πίσω από την πρώτη θέση χάνοντας με 2-1 την περασμένη εβδομάδας στο ΟΑΚΑ (ελέω και Σπάθα…).
Η νίκη – πρόκριση στο Κύπελλο με 0-1 επί του ΟΦΗ μέσα στην Κρήτη την περασμένη Τετάρτη σίγουρα έφτιαξε ξανά την ψυχολογία της ομάδας, η οποία θέλει μόνο τους τρεις βαθμούς της νίκης στο σημερινό παιχνίδι με την Ξάνθη για να μπορέσει να καλύψει σταδιακά το χαμένο έδαφος των πρώτων οχτώ αγωνιστικών όπου ομολογουμένος χάθηκαν αρκετοί βαθμοί και λόγω κάποιων μέτριων εμφανίσεων αλλά και λόγω αρκετών διαιτητικών λαθών σε βάρος του ΠΑΟΚ.

Στην αποστολή ο Μουσλίμοβιτς!

Ο Δικέφαλος θα έχει στο σημερινό ματς λιγότερες απουσίες σε σχέση με τα προηγούμενα ματς καθώς ο Ίβιτς εξέτισε την ποινή του και θα παίξει κανονικά, ο Χαλκιάς ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που είχε στο δικέφαλο ενώ μετά από καιρό προπονήθηκε και πάλι κανονικά ο Μουσλίμοβιτς! Ο Βόσνιος επιθετικός είχε πάθει μία θλάση στις 20 Σεπτεμβρίου στο ματς με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα και στο ξεκίνημα της περασμένης εβδομάδας διαγνώστηκε ότι είχε πάθει μία μικρή διάταση σε άλλο σημείο, οπότε θα χρειάζονταν ακόμη 10-15 μέρες για να επιστρέψει στα γήπεδα. Οι μέρες πέρασαν και ο Μουσλίμοβιτς θα είναι σήμερα στην αποστολή για το ματς με την Ξάνθη!
Ο Βόσνιος βρίσκεται βέβαια πίσω σε φυσική κατάσταση, αλλά δεν αποκλείεται να πάρει κάποια λεπτά συμμετοχής αν χρειαστεί ανάλογα με την εξέλιξη του αγώνα

Έτοιμος ο Χαλκιάς

Η χθεσινή τελευταία προπόνηση της ομάδας εν όψει του σημερινού αγώνα με την Ξάνθη διεξήχθη στην Τούμπα. Κανονικά προπονήθηκαν οι Χαλκιάς, Μουσλίμοβιτς, και Αμπουμπακαρί. Ο Έλληνας διεθνής τερματοφύλακας, όπως και ο Βόσνιος επιθετικός συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή η οποία αποτελείται από τους: Χαλκιά, Κρέσιτς, Τσιρίλο, Κοντρέρας, Γκαρσία, Ίβιτς, Λίνο, Μουν, Μουσλίμοβιτς, Σαβίνι, Σορλέν, Σνάουτσνερ, Βιτόλο, Αραμπατζή, Κουτσιανικούλη, Μαλεζά, Παπάζογλου, Φωτάκη.
Εκτός έμειναν οι Βερόν, Κουτζαβασίλης, Αμπουμπακαρί, Φιλομένο (ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα), ο Κονσεϊσάο (κάνει θεραπεία) και ο Μπιζέρα (ακόμη δεν έχει ξεκινήσει προπονήσεις μετά από το πρόβλημα που είχε στα πλευρά).

«Κλειστά χαρτιά» από Σάντος

Ο Φερνάντο Σάντος έχει κρατήσει κλειστά στα χαρτιά του για το σημερινό παιχνίδι με την Ξάνθη. Στις δύο προπονήσεις μετά από το ματς με τον ΟΦΗ (Πέμπτη και Παρασκευή) δεν έδειξε σχήμα, ωστόσο πρέπει να θεωρείται σίγουρο ότι στην επίθεση θα παίξουν οι Παπάζογλου (κορυφή) και Βιεϊρίνια – Κουτσιανικούλης (στα άκρα) εφόσον προτιμήσει ένα 4-3-3.
Ο Χαλκιάς θα είναι κάτω από τα δοκάρια απο τη στιγμή που είναι έτοιμος, ενώ στην άμυνα θα παίξουν λογικά οι Λίνο (αριστερά), Αραμπατζής (δεξιά), Κοντρέρας και Τσιρίλο (κεντρικά). Στα χαφ θα ξεκινήσει ένας εκ των Γκαρσία ή Βιτόλο, έχοντας πιο μπροστά του τους Σορλέν και Ίβιτς, ενώ θέση στην 11άδα διεκδικεί και ο Φωτάκης. Πηγη Μετροσπορ

Δεν υπάρχουν σχόλια: