Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2009

«Τέβεζ μάθε αγγλικά»

hughes-teves.jpgΤρία ολόκληρα χρόνια έχει κλείσει στην Αγγλία ο Τέβεζ, αλλά αγγλικά ακόμα δεν έχει μάθει! Ο Αργεντινός σταρ δεν γνωρίζει τα βασικά και είναι χαρακτηριστικό ότι ακόμα και τώρα χρησιμοποιεί μεταφραστή, ακόμα και στα αποδυτήρια όταν ο Μαρκ Χιούζ δίνει τις οδηγίες του για το παιχνίδι που ακολουθεί. Για το λόγο αυτό τεχνική ηγεσία και συμπαίκτες προτρέπουν τον Τέβεζ να μάθει επιτέλους την γλώσσα.

Αντίθετα, με τον Τέβεζ, ο συμπαίκτης του και συμπατριώτης του Πάμπλο Ζαμπαλέτα, κατάφερε μέσα σε ένα χρόνο να μάθει αρκετά καλά την γλώσσα και τώρα προτρέπει τον πρώην άσο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να κάνει το ίδιο. "Είναι σημαντικό. Έκανα μάθημα αγγλικών μία φορά την εβδομάδα και τώρα έχω βελτιωθεί. Δεν μιλούσα καθόλου αγγλικά πριν αλλά έκανα μαθήματα. Το είπα στον Κάρλος ότι θα πρέπει να έρχεται μαζί μου στα μαθήματα".

Στη συνέχεια ο Ζαμπαλέτα τόνισε: "Προσπαθεί κάποιες φορές να μιλήσει αγγλικά, αλλά είναι σημαντικό να μάθει επειδή χρειάζεται για να μιλήσουμε με τους συμπαίκτες και τον προπονητή, ενώ θα είμαστε στην Αγγλία για αρκετά χρόνια ακόμα". Ο Τέβεζ μέχρι στιγμής δεν έχει καταφέρει να δώσει μία συνέντευξη χωρίς τη παρουσία μεταφραστή, αλλά παρόλα αυτά ο ίδιος δεν δείχνει να ανησυχεί, αφού στο γήπεδο μία χαρά τα καταφέρνει έχοντας πέντε γκολ σε έντεκα παιχνίδια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: