Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2009

ΑΕΚ: Δύο εβδομάδες εκτός ο Νέμεθ


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Δύο εβδομάδες θα είναι το διάστημα απουσίας του Κρίστιαν Νέμεθ από τους αγωνιστικούς χώρους, μετά τον τραυματισμό του στην αναμέτρηση της εθνικής Ουγγαρίας U21 με την αντίστοιχη της Ιταλίας την περασμένη Παρασκευή.

Ο Μαγυάρος επιθετικός επισκέφτηκε το πρωί της Δευτέρας το Ιατρικό Κέντρο Αθηνών, προκειμένου να εξεταστεί από τον γιατρό της ομάδας, Λάκη Νικολάου. Η διάγνωση ήταν διάστρεμμα δευτέρου βαθμού στη δεξιά ποδοκνημική, γεγονός που σημαίνει δύο εβδομάδες αποχή από τις προπονήσεις.

Ο ποδοσφαιριστής της Ένωσης θα υποβληθεί το απόγευμα της Δευτέρας σε μαγνητική τομογραφία, ενώ έχει ήδη ξεκινήσει πρόγραμμα αποκατάστασης με φυσικοθεραπείες.

Η ΑΕΚ θα στερηθεί των υπηρεσιών του Ούγγρου στο σαββατιάτικο αγώνα με την Καβάλα στο "Ανθή Καραγιάννη", στη σημαντική αναμέτρηση με την Έβερτον στο ΟΑΚΑ για την 5η αγωνιστική του Europa League, αλλά και στο ντέρμπι "δικεφάλων" με τον ΠΑΟΚ (28/11). Αγώνας δρόμου θα γίνει για να έχει ο Ντούσαν Μπάγεβιτς στη διάθεσή του τον Νέμεθ στο παιχνίδι της 13ης αγωνιστικής με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.

Έτοιμος ο Ζεράλδο, επιστρέφουν Ενσαλίβα, Αλεξόπουλος

Από τον κ. Νικολάου εξετάστηκε και ο Ταμαντανί Ενσαλίβα, ο οποίος ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα του αχίλλειου τένοντα στη δεξιά ποδοκνημική και ο εκτιμώμενος χρόνος της επιστροφής του στις προπονήσεις είναι τρεις ημέρες. Αυτό σημαίνει ότι δύσκολα θα είναι απολύτως έτοιμος ενόψει του αγώνα με την Καβάλα, αλλά θα μπορεί να υπολογίζεται κανονικά για τη συνέχεια.

Έτοιμος να βοηθήσει και πάλι την ΑΕΚ είναι ο Ζεράλδο Άλβες, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε και βρίσκεται στα πλάνα του Μπάγεβιτς για τον κρίσιμο αγώνα με τους "Αργοναύτες".

Σε ρυθμούς προπονήσεων θα επανέλθει σε δέκα ημέρες και ο Γιώργος Αλεξόπουλος, που έχει απουσιάσει για μεγάλο χρονικό διάστημα και η επιστροφή του αποτελεί ευχάριστο νέο για την Ένωση, καθώς έχει... πληγεί από τους συνεχόμενους τραυματισμούς των αμυντικών της.

Δεν υπάρχουν σχόλια: