Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2009

Ζόρζε Κόστα: "Θα πετύχει ο Κονσεϊσάο"


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα του Πορτογαλικού ποδοσφαίρου ο Ζόρζε Κόστα, πρώην συμπαίκτης του Σέρτζιο Κονσεϊσάο σε Πόρτο, Σταντάρ Λιέγης και Εθνική Πορτογαλίας δήλωσε σε συνέντευξη του σίγουρος πως ο Κονσεϊσάο θα πετύχει ως αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ.

Σε συνέντευξη του στην εφημερίδα "ΣΠΟΡ", ο τεχνικός της Ολαένσε ομάδα πρώτης κατηγορίας της Πορτογαλίας δήλωσε:

"Ο Σέρτζιο είναι ένας άνθρωπος που ως ποδοσφαιριστής έχει μία σπουδαία καριέρα πίσω του. Τι να πρωτοπώ για τον Σέρτζιο; Αγωνίστηκε σε μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες. Ένας παίκτης με πολύ ταλέντο αλλά και περίσσιο πάθος”.

Ο 38χρονος φίλος του αθλητικού διευθυντή του ΠΑΟΚ συνέχισε λέγοντας για τον Κονσεϊσάο: "Είναι πολύ δυνατός σαν χαρακτήρας. Είναι μεγάλος γνώστης του αθλήματος, έχει πολύ καλό όνομα στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και έχει όλα αυτά τα συστατικά, ώστε να κάνει καριέρα στην θέση που ανέλαβε και να βοηθήσει και τον ΠΑΟΚ να πάει ψηλότερα.

Είναι πολύ σημαντικό ότι είναι ένας άνθρωπος τίμιος και ειλικρινής. Του εύχομαι φυσικά χρόνια πολλά για τα γενέθλιά του. Επίσης του εύχομαι κάθε επιτυχία στο νέο του πόστο και στην ομάδα του. Είμαι σίγουρος ότι θα πετύχει!”.

Δεν υπάρχουν σχόλια: