Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2009

Τσιρίλο:«Βρήκα στον ΠΑΟΚ ό,τι περίμενα»


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Σε καλή περίοδο της καριέρας του βρίσκεται ο Μπρούνο Τσιρίλο αφού όπως τόνισε έχει ξαναβρεί τον ενθουσιασμό του για το ποδόσφαιρο. Ο 32χρονος Ιταλός εξήγησε στο «Εθνοσπόρ» του λόγους που τον έκαναν να επιστρέψει στην Ελλάδα ενώ αποκάλυψε πως στον ΠΑΟΚ έχει βρει τον εαυτό του. Ο αμυντικός του «δικέφαλου το βορρά» αναφέρθηκε στους στόχους που είχε βάλει ερχόμενος στο σύλλογο της Θεσσαλονίκης, για την πορεία της ομάδας του στο φετινό πρωτάθλημα καθώς για τις σχέσεις του με τον Φερνάντο Σάντος.

Τι σου είπε ο Βρύζας για να έρθεις στον ΠΑΟΚ;

Μιλήσαμε περίπου δέκα μέρες αφού τελείωσε το πρωτάθλημα στην Ιταλίας, τον Μάιο, Μου έδωσε να καταλάβω ότι ο ίδιος και ο προπονητής θεωρούν ότι θα έχω ένα σημαντικό ρόλο στην ομάδα. Είναι σημαντικό για ένα ποδοσφαιριστή να το ακούει αυτό.

Ύστερα από 3-4 μήνες στην Τούμπα είναι τα πράγματα όπως τα είχες φανταστεί;

Ναι, βρήκα αυτό που περίμενα και είμαι σίγουρος ότι το καλοκαίρι έκανα τη σωστή επιλογή. Ανήκω σε μια μεγάλη ομάδα, με τη δική της ιστορία, που έχει μεγάλες προοπτικές και περιθώρια να γίνει καλύτερη, με οπαδούς που βγάζουν απίστευτο πάθος για την ομάδα τους , ζω σε μια πόλη που μου αρέσει, συναναστρέφομαι καθημερινά με καλούς ανθρώπους . Είναι όλα μια χαρά.

Με τον Σάντος συνεργάστηκες και στην ΑΕΚ. Τί γνώμη έχεις για αυτόν;

Για μένα είναι πολύ καλός άνθρωπος και ένας εξαιρετικός προπονητής. Έχουμε πολύ καλή σχέση, τον εκτιμώ και τον σέβομαι. Είναι ένας άνθρωπος , που γενικά δε μιλάει πολύ. Μπορεί όμως να σε κοιτάξει στα μάτια ένα δευτερόλεπτο και να καταλάβεις τι θέλει να σου πει.

Τί έχουν ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός που δεν το έχει ο ΠΑΟΚ;

Δεν ξέρω… Ή μάλλον ξέρω αλλά δε θέλω να το πω. Δεν έχουμε μεγάλες διαφορές στα μεταξύ μας παιχνίδια μικρές λεπτομέρειες έπαιξαν το ρόλο τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: