Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2009

Εθνική Ελλάδας: Αναχωρεί για Ουκρανία


Επιμέλεια: Δ.Μ.

H αποστολή της Εθνικής ομάδας αναχωρεί το μεσημέρι της Δευτέρας με προορισμό την Ουκρανία ενόψει του δεύτερου αγώνα για τα μπαράζ την Τετάρτη στο Ντόνετσκ.

Οι ιθύνοντες του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος μάλιστα έχουν λάβει μέτρα προφύλαξης λόγω της νέας γρίπης και έτσι η "γαλανόλευκη" θα έχει το δικό του μάγειρα, έχει προμηθευτεί μάσκες και ειδικά απολυμαντικά. Σύμφωνα με όσα είχε αναφέρει ο τιμ μάνατζερ της Εθνικής ομάδας, Τάκης Φύσσας το Ντόνετσκ δεν είναι σε καραντίνα και η κατάσταση είναι καλύτερη μετά τα συνεχόμενα κρούσματα που υπήρξαν στην χώρα το τελευταίο διάστημα.

Στο αγωνιστικό μέρος μετά και την κλήση των Γκαλίτσιου και Τζαβέλλα, ο Ότο Ρεχάγκελ έχει περισσότερες λύσεις ενόψει της αναμέτρησης της Τετάρτης. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός αναμένεται να διατηρήσει το ίδιο σχήμα στο δεύτερο παιχνίδι με την Ουκρανία αλλά είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπάρξουν μία-δύο αλλαγές στην ενδεκάδα σε σχέση με την αναμέτρηση του περασμένου Σαββάτου.

Συγκεκριμένα θέση στην ενδεκάδα διεκδικεί ο Αβραάμ Παπαδόπουλος έναντι του Παπασταθόπουλου στην άμυνα ενώ οι Κυργιάκος και Μόρας αναμένεται να διατηρήσουν την θέση τους.Παράλληλα πιθανή είναι η μετάθεση του Καραγκούνη στο αριστερό άκρο της επίθεσης, κάτι που έχει κάνει και στο παρελθόν ο Ότο Ρεχάγκελ και σε αυτή την περίπτωση δίπλα στον Κατσουράνη στον χώρο της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστεί ένας εκ των Τζιόλη ή Πλιάτσικα.

Την αποστολή της Εθνικής ομάδας πλέον συγκροτούν οι εξής ποδοσφαιριστές:Σηφάκης(Άρης),Τζόρβας(Παναθηναϊκός), Βύντρα(Παναθηναϊκός), Μόρας(Μπολόνια), Κυργιάκος(Λίβερπουλ), Σπυρόπουλος(Παναθηναϊκός), Τοροσίδης(Ολυμπιακός), Παπασταθόπουλος(Τζένοα),

Αβραάμ Παπαδόπουλος(Ολυμπιακός), Τζιόλης(Παναθηναϊκός), Μάκος(ΑΕΚ), Κατσουράνης(Παναθηναϊκός), Καραγκούνης(Παναθηναϊκός), Πλιάτσικας(Σάλκε), Νίνης(Παναθηναϊκός), Χαριστέας(Νυρεμβέργη), Σαλπιγγίδης(Παναθηναϊκός), Γκέκας(Μπάγερ Λεβερκούζεν), Σαμαράς(Σέλτικ), Μήτρογλου(Ολυμπιακός), Γκαλίτσιος(Ολυμπιακός), Τζαβέλλας(Πανιώνιος).

Δεν υπάρχουν σχόλια: