Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2009

Ουζουνίδης: "Τραγικές στιγμές για την ΑΕΛ"


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Λίγες ώρες μετά τον χαμό του Μεξικανού επιθετικού της ΑΕΛ Αντόνιο Ντε Νίγκρις, ο Μαρίνος Ουζουνίδης δήλωσε συγκλονισμένος με το γεγονός, ενώ μέσω του SPORT 24 έστειλε τα συλλυπητήρια του στην οικογένεια του ποδοσφαιριστή.

Η είδηση του θανάτου του Αντόνιο Ντε Νίγκρις τα ξημερώματα της Δευτέρα έπεσε σαν κεραυνός στο φίλαθλο κοινό της Ελλάδας, καθώς ο άτυχος άνδρας έχασε την ζωή του στον ύπνο του.

Λίγες ώρες μετά το τραγικό συμβάν το SPORT 24 επικοινώνησε με τον προπονητή της ΑΕΛ, Μαρίνο Ουζουνίδη, ο οποίος δεν μπορούσε να πιστέψει πως χάθηκε έτσι μια ανθρώπινη ζωή.

"Είμαι πραγματικά συγκλονισμένος με το γεγονός. Τι να λέμε τώρα. Ότι και να πούμε είναι λίγο", ήταν τα πρώτα λόγια του τεχνικού της ΑΕΛ.

"Δεν μπορώ να το πιστέψω. Το Σάββατο ο Αντόνιο ήταν σε πολύ καλή κατάσταση στο οικογενειακό διπλό που κάναμε και γενικά το τελευταίο διάστημα είχε ανεβάσει την απόδοση του. Την Κυριακή είχα δώσει ρεπό στα παιδιά και λίγες ώρες πριν έμαθα αυτά τα τρομερά νέα".

Στη συνέχεια ο κ. Ουζουνίδης εξέφρασε την στήριξη του στον οικογένεια του Μεξικανού.

"Αυτό που σκέφτομαι εγώ είναι πως άφησε πίσω του μια κορούλα πέντε ετών και μια γυναίκα μόνη σε μια ξένη χώρα. Πραγματικά τραγικές καταστάσεις. Όλη η οικογένεια της ΑΕΛ είναι δίπλα τους, αν αυτό μπορεί να τους παρηγορήσει".

Τέλος για το τι πρόκειται να συμβεί σήμερα στην προπόνηση ο κ. Ουζουνίδης είπε:

"Υπό αυτές τις συνθήκες δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί προπόνηση σήμερα, αφού όλα τα παιδιά είναι συναισθηματικά φορτισμένα. Ειδικά με κάποιους παίκτες (όπως ο Κάσας) ήταν πολύ δεμένος και θα είναι δύσκολο για αυτούς".

Δεν υπάρχουν σχόλια: