Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2009

Με ισοπαλία στο συν τέσσερα η Τσέλσι


Ο Τζο Κόουλ ανάμεσα στον Σκοτ Πάρκερ και Χερίτα Ιλούνγκα Η Τσέλσι έχασε την ευκαιρία να ξεφύγει έξι βαθμούς από τη Μάνστεστερ Γιουνάιτεντ, μένοντας στο 1-1 με τη Γουέστ Χαμ στο Απτον Παρκ. Ωστόσο διεύρυνε τη διαφορά τους στους τέσσερεις.
Στο 45' ο Ασλεϊ Κόουλ ανέτρεψε τον Τζακ Κόλισον και ο Αλεσάντρο Ντιαμάντι με πέναλτι έκανε το 1-0.
Στο 61' ο Μάθιου Απσον ανέτρεψε το νεαρό Ντάνιελ Στάριτζ ακι ο Φρανκ Λάμπαρντ με πέναλτι ισοφάρισε σε 1-1, αφού χρειάστηκε να το εκτελέσει τρεις φορές, όλες ευστοχα. Ο διαιτητής Μάικ Ντιν έδινε επανάληψη για είσοδο παικτών της Τσέλσι στην περιοχή.
Στη συνέχεια και οι δύο ομάδες είχαν πολύ άγχος στο παιχνίδι τους, ωστόσο το τέλος βρήκε τη Γουέστ Χαμ να πιέζει και στο 89' κεφαλιά από πολύ κοντά του Φράνκο μπλόκαρε ο Τσεχ.

Η Μπέρμιγχαμ μπορεί να μην συμνέχισε το σερί των πέντε νικών, ωστόσο η ισοπαλία 1-1 που πήρε από την Εβερτον είναι σημαντική.
Οι γηπεδούχοι που υπερείχαν προηγήθηκαν με σουτ του Ντίνιαρ Μπιλιαλεντίνοφ στο 7', αλλά ο Σεμπάστιαν Λάρσον ισοφάρισε στο 22', στο μοναδικό σουτ που έκανε η Μπέρμιγχαμ σε όλο το πρώτο ημίχρονο!
Η Εβερτον υπερείχε και στο δεύτερο μέρος, αλλά δεν κατάφερε να δημιουργήσει φάσεις.

Η Γουλβς πέτυχε την τρίτη νίκη της στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια και βγήκε από τις θέσεις του υποβιβασμού. Με γκολ του Νέναντ Μίλιγιας στο 15' και του Κέβιν Ντόιλ στο 50', επικράτησε 2-0 της Μπέρνλι. Οι φιλοξενούμενοι είχαν υπεροχή στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά όχι και ευκαιρίες.
Ο Μικ ΜακΚάρθι επανέφερε τους βασικούς, αφού μεσοβδόμαδα με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε χρησιμοποιήσει δέκα αναπληρωματικούς!

Δεν υπάρχουν σχόλια: