Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2009

Έλαμψε στο βούρκο ο Αστέρας


Οι ποδοσφαιριστές του Αστέρα Τρίπολης πανηγυρίζουν.... Ο Αστέρας Τρίπολης επικράτησε με 2-0 της ΑΕΚ και εκτοξεύτηκε στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Η ομάδα του Βαγγέλη Βλάχου έμεινε αήττητη για 6η σερί αγωνιστική και υποχρέωσε την "Ένωση" στην έκτη φετινή της ήττα. Ο Έντερ (10') άνοιξε το σκορ και ο Τσέζαρεκ (49') διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Ακυρώθηκε λανθασμένα γκολ του Μπλάνκο στο 62', ενώ δεν δόθηκε πέναλτι σε ανατροπή του Ουντότζι από τον Αραούχο στο 83'.

Τα αρχικά πλάνα
Ο Βαγγέλης Βλάχος παρέταξε την ομάδα του με 4-5-1. Ο Αναστασόπουλος κάθισε κάτω από τα γκολπόστ, ο Μαρσελάο με τον Λαζαρίδη ήταν στο κέντρο της άμυνας, με τους Αργυρόπουλος και Ρόκας δεξιά και αριστερά αντίστοιχα. Ο Μπαστία με το Φυτανίδη, ήταν οι δύο αμυντικοί μέσοι, ο Καρέρα αγωνιζόταν στο δεξί άκρο της μεσοεπιθετικής γραμμής, ο Ουντόζι στο αριστερό και ο Έντερ έπαιζε πίσω από τον Τσέζαρεκ, ο οποίος ήταν ο μοναδικός προωθημένος της ομάδας της Τρίπολης.

Από την άλλη ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, κατέβασε την ελλιπέστατη ΑΕΚ με παρόμοια τακτική (4-2-3-1). Ο Σάχα μετά την απουσία του στο ματς με το Λεβαδειακό, επανήλθε κάτω από τα δοκάρια. Αραούχο και Γεωργέας αγωνίστηκαν στα άκρα της άμυνας και οι Γιάχιτς και Ζεράλδο Αλβες στο κέντρο αυτής. Ενσαλίβα και Καφές ήταν οι δύο χαφ που είχαν αναλάβει το ρόλο των αμυντικών μέσων με τον δεύτερο να έχει περισσότερο οργανωτικά καθήκοντα. Μαντούκα και Λεονάρντο εναλλάσονταν ως ακραίοι χαφ, ενώ ο Ταχτσίδης ήταν πίσω από τον Μπλάνκο που βρισκόταν στην κορυφή της επίθεσης.

Γήπεδο: Αστέρα Τρίπολης
Διαιτητής: Κώστας Παπασταμάτης (Αθηνών)ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Βαγγέλης Βλάχος): Αναστασόπουλος, Αργυρόπουλος, Λαζαρίδης, Μαρσελάο, Ρόκας (90'+2' Μπαρτολίνι), Φυτανίδης, Μπαστία, Καρέρα, Ουντότζι (88' Λαμπρόπουλος), Εντερ (82' Λαδάκης), Τσέζαρεκ.
ΑΕΚ (Ντούσαν Μπάγεβιτς): Σάχα, Αραούχο, Γεωργέας, Αλβες, Γιάχιτς, Ενσαλίβα (55' Ιορντάκε), Καφές, Λεονάρντο (65' Παυλής), Μαντούκα, Ταχτσίδης (80' Χέρσι), Μπλάνκο

Δεν υπάρχουν σχόλια: