Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2009

Αρης-Δεν υπάρχει θέμα Κριστέα

http://www.sportdog.gr/Articles/Images/sd11/imgv3b_iLS1pPIdnI.jpg

Διαψεύδουν από την ομάδα της Θεσσαλονίκης τα περί ενδιαφέροντος για τον Ρουμάνο μέσο της Ντιναμό Βουκουρεστίου.

Με δηλώσεις του σε ΜΜΕ της πατρίδας του, ο Αντριάν Κριστέα, σημείωσε πως μεταξύ των ομάδων που έχουν ενδιαφερθεί για την απόκτησή του, συγκαταλέγεται και ο Αρης. Οπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ρουμάνος μέσος στο Gsp.ro: «Θα ήθελα ο Αγιος Βασίλης να μου κάνει δώρο μια μεταγραφή. Θα ήθελα να αγωνιστώ σε κάποιο προηγμένο πρωτάθλημα. Εχω στα χέρια μου κάποιες προτάσεις και τις εξετάζω. Υπήρχε και ενδιαφέρον του Αρη για την απόκτησή μου. Αν δεν συμφωνήσω με κάποια ομάδα που να με καλύπτει, τότε θα συνεχίσω στην Ντιναμό Βουκουρεστίου».
Τα περί ενδιαφέροντος για τον παίκτη, διαψεύδονται ωστόσο από τους ανθρώπους της ομάδας της Θεσσαλονίκης, οι οποίοι και έχουν αρχίσει τις επαφές τους για την ενίσχυση του έμψυχου υλικού και φέρονται να βρίσκονται κοντά στην απόκτηση ενός Αργεντινού μεσοεπιθετικού.

Από κει και πέρα, ενδιαφέρον για τον Λεάντρο Γκρασιάν προκύπτει σύμφωνα με δημοσίευμα ιστοσελίδας της Αργεντινής, από την Τσακαρίτα, χωρίς πάντως να έχει γίνει κάποια επίσημη κρούση στην ομάδα της Θεσσαλονίκης. Φημολογούμενο ενδιαφέρον και για τον Χαβίτο, από τον ΠΑΣ Γιάννινα, με τον Ισπανό μέσο να μην βρίσκεται στις βασικές επιλογές του Εκτορ Ραούλ Κούπερ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: