Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2009

Αρης-Με ψυχή, πάθος και «τσαμπουκά» για τους… εικοσιδύο

http://www.metrosport.gr/wp-content/themes/metro/scripts/timthumb.php?src=/http://www.metrosport.gr/wp-content/uploads/sifakis-200x210.jpg&w=200&h=210&zc=1

Εικοσιδύο…Τόσους βαθμούς θέλουν να έχουν σήμερα το βράδυ ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ και οι ποδοσφαιριστές του. Για να το καταφέρουν αυτό, θα πρέπει προηγούμενος να κερδίσουν το «συγκρότημα» του Πειραιά. Το έργο τους σαφώς και δεν είναι εύκολο. Αντίπαλος τους είναι ο Ολυμπιακός, με ότι και αν συνεπάγεται αυτό. Ωστόσο, όσες δυσκολίες και αν παρουσιάζει η αποψινή αναμέτρηση, οι «κίτρινοι» είναι αναγκασμένοι να κερδίσουν. Κάθε άλλο αποτέλεσμα, θα τους αφήσει ακόμα πιο πίσω στη «κούρσα» του πρωταθλήματος και θα δυσχεραίνει περισσότερο την κατάσταση.
Από εκεί και πέρα δεν τίθεται θέμα, ότι για να κατακτήσουν τους τρεις βαθμούς, θα πρέπει να παρουσιαστούν «μεταμορφωμένοι» σε σχέση με το παιχνίδι της περασμένης εβδομάδας με τον Αστέρα Τρίπολης. Κατά το πόσο θα το καταφέρουν αυτό, θα φανεί απόψε στον αγωνιστικό χώρο. Πάντως και αν όντως οι παίκτες έχουν την πλήρη επίγνωση της κατάστασης, η λογική λέει ότι θα παρουσιάσουν ένα διαφορετικό πρόσωπο. Άλλωστε δεν μπορούν να κάνουν διαφορετικά. Βρίσκονται με την πλάτη στο «τοίχο» και επιτέλους πρέπει κάποια στιγμή να ξεσπάσουν. Ας είναι αυτή η στιγμή σήμερα… λίγο πριν την δύση του 2009 και λίγο πριν την ανατολή του 2010.

Κατέληξε στο σχήμα

Σχετικά με το καθαρά αγωνιστικό «κομμάτι» και αυτό που ενδιαφέρει περισσότερο τον κόσμο, ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ έχει κατασταλάξει στους ένδεκα που θα εμπιστευθεί στο αποψινό ντέρμπι.
Παίρνοντας τα πράγματα με την σειρά, ο 54χρονος τεχνικός δεν πρόκειται να αλλάξει το 4-4-2, το οποίο έχει εφαρμόσει από την μέρα που ανέλαβε τα ηνία της ομάδας. Ο ίδιος έχει προσπαθήσει σκληρά όλο αυτό το διάστημα να το εμφυσήσει στους ποδοσφαιριστές του, δουλεύοντας και αυτή την εβδομάδα στα σημεία όπου χρειάζονται βελτίωση, για να λειτουργήσει σωστά αυτό μέσα στον αγωνιστικό χώρο.
Όσον αφορά τώρα τους ένδεκα που θα βγουν από την φυσούνα λίγο πριν τις 19:00, αυτοί θα είναι οι εξής παρακάτω. Κάτω από τα δοκάρια θα κάτσει ποιος άλλος…ο Μιχάλης Σηφάκης. Η τετράδα της άμυνας, θα αποτελείται από τον Κάρλος Άρανο στα αριστερά, τον Ντάρσι Νέτο στα δεξιά και τους Κριστιάν Νασούτι με τον Ρονάλντο Γκιάρο στο κέντρο αυτής. Στα χαφ θα αγωνιστούν ο Μεχντί Ναφτί, με τον Θανάση Πρίττα, ο οποίος φαίνεται να εξαργυρώνει την καλή του παρουσία στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης. Το «καρέ» της μεσαίας γραμμής συμπληρώνουν ο Τόνι Κάλβο, ο οποίος θα κάτσει στην αριστερή πλευρά και ο Λεάντρο Γκρασιάν, ο οποίος θα βρεθεί στα δεξιά πτέρυγα. Τέλος το επιθετικό δίδυμο θα το απαρτίζουν ο Σέρχιο Κόκε, με τον Χαβιέ Κάμπορα.

Η αποστολή

Ο Έκτορ Κούπερ και οι παίκτες του, ολοκλήρωσαν χθες το πρωί την προετοιμασία τους για το ντέρμπι, με μια πρωινή προπόνηση στο Ρύσιο. Αμέσως μετά ο 54χρονος τεχνικός ανακοίνωσε την αποστολή, η οποία αποτελείται από 19 ποδοσφαιριστές, με έναν εξ αυτόν να αποκλείεται λίγο πριν την σέντρα του αποψινού αγώνα. Αναλυτικά αυτή έχει ως εξής: Σηφάκης, Πέσκοβιτς, Νέτο, Ρονάλντο, Αραβίδης, Κουλουχέρης, Κάλβο, Χαβίτο, Πρίττας, Αράνο, Ρόβας, Βανγκέλι, Ναφτί, Κόκε, Πίτου Γκαρσία, Νασούτι, Λαμπριάκος, Γκρασιάν και Κάμπορα. Ένας από αυτούς θα αποκλειστεί πριν από τον αγώνα. Εκτός αποστολής έμειναν οι Νάτσο Γκαρσία, Αμπρέου, Πιοβεζάν, Ρομπέρζ, Ντέιλι, Οικονομόπουλος, Γραικός, Μπουγαίδης και ο τιμωρημένος Φερνάντεζ. Πηγη Μετροσπορ

Δεν υπάρχουν σχόλια: