Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2010

Μέχρι το 2013 στη Θέλτα ο Παπαδόπουλος


Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και από χθες είναι και επίσημα παίκτης της Θέλτα. Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού υπέγραψε το καινούργιο του συμβόλαιο με τους "Κέλτες" της Γαλίθια και παρουσιάστηκε στους εκπροσώπους του Τύπου. "Η θέληση της διοίκησης να με φέρει εδώ και τα καλά λόγια του Ζήση Βρύζα έπαιξαν καταλυτικό ρόλο στην απόφασή μου να δεχτώ την πρόταση της Θέλτα", ήταν τα πρώτα λόγια του Παπαδόπουλου στους Ισπανούς δημοσιογράφους.
Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος φόρεσε χθες για πρώτη φορά τη γαλάζια φανέλα της Θέλτα με το νούμερο 9 στην πλάτη και υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 3.5 χρόνων με την ομάδα του Βίγκο. Ο Έλληνας επιθετικός είχε φτάσει στην ισπανική πρωτεύουσα την Πέμπτη το βράδυ και εκεί συναντήθηκε με τον πρόεδρο και τον αντιπρόεδρο του συλλόγου. Οι συνομιλίες ανάμεσα στις δύο πλευρές κατέληξαν γρήγορα σε συμφωνία και έτσι ο Παπαδόπουλος ταξίδεψε χθες Παρασκευή στο Βίγκο, όπου αρχικά υποβλήθηκε με επιτυχία σε ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια πέρασε από τα γραφεία του συλλόγου για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο διάρκειας 3.5 χρόνων (μέχρι τον Ιούνιο του 2013).

Ακολούθησε συνέντευξη Τύπου ώστε να παρουσιαστεί το νέο απόκτημα στους εκπροσώπους του Τύπου και ακολούθως ο Παπαδόπουλος φωτογραφήθηκε με την εμφάνιση της νέας του ομάδας. Στις πρώτες του δηλώσεις, ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού είπε μεταξύ άλλων: «Η Θέλτα είναι ένας μεγάλος σύλλογος και παρά το γεγονός ότι αγωνίζεται στη Β’ Κατηγορία, η θέση της είναι στην Πριμέρα. Ο πρόεδρος, Κάρλος Μοουρίνιο και ο αντιπρόεδρος ήρθαν μέχρι τη Μαδρίτη για να με συναντήσουν και να με πείσουν ότι με θέλουν πολύ στην ομάδα τους. Βοήθησαν και τα πολύ καλά λόγια που μου είπε ο Ζήσης Βρύζας και έτσι πήρα την απόφαση να υπογράψω».

Δεν υπάρχουν σχόλια: