Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2010

Γιαννάκης: «Διαφορετική εικόνα ο Άρης»


Ο αγώνας ανάμεσα στον Άρη και τον Ολυμπιακό, για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος μπάσκετ των ανδρών, είναι πρόσφατος. Πλέον, οι δυο ομάδες θα αναμετρηθούν στην πρεμιέρα του δεύτερου γύρου της Α1 στο ΣΕΦ, ήτοι στη 14η αγωνιστική και έχουν ως στόχο τη νίκη, που θα τους αφήσει «ζωντανούς» στους στόχους τους. Ο Παναγιώτης Γιαννάκης, ενθυμούμενος τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν οι «ερυθρόλευκοι» για να προκριθούν στον τελικό της 20ης Φεβρουαρίου, τόνισε πως είναι διαφορετικός και ακόμα καλύτερος ο αντίπαλος από εκείνη την αναμέτρηση και ζήτησε τη δέουσα προσοχή από τους παίκτες του, ώστε να κατακτήσουν τους δυο βαθμούς.

«Είναι πρόσφατο το παιχνίδι μας με τον Άρη, αλλά πιστεύω ότι η εικόνα της ομάδας θα είναι εντελώς διαφορετική, αφού ο κ. Μπλατ έχει δουλέψει, πλέον, αρκετές μέρες με την ομάδα. Δε θα είναι εύκολο παιχνίδι κι αυτό το είπα και στα παιδιά. Εμείς θέλουμε να μείνουμε συγκεντρωμένοι στον Άρη και μόνο σε αυτό το παιχνίδι, κάνοντας αυτό που πρέπει. Να συνδυάσουμε, δηλαδή, τη νίκη με το καλό μπάσκετ», ήταν οι σχετικές δηλώσεις του «δράκου».

Ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης συμπλήρωσε πως: «Ο Άρης είναι μια ομάδα που μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα σε όλους τους αντιπάλους με τον τρόπο που παίζει. Νομίζω, όμως, ότι το παιχνίδι εξαρτάται από μας και τον τρόπο που θα το διαχειριστούμε. Η νίκη επί της Κάχα ανήκει στο παρελθόν και η προσοχή μας είναι στραμμένη μόνο στον Άρη. Δεν μπορεί να γίνει διαφορετικά, γιατί μπορεί να το πληρώσουμε ακριβά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: