Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2010

ΑΡΗΣ: Με Κόκε στην Ξάνθη!


Στην αποστολή του Άρη για τον αυριανό (14:30, ΝΕΤ) αγώνα στην έδρα της Ξάνθης συμπεριλήφθηκε ο Σέρχιο Κόκε. Ο Ισπανός επιθετικός γυμνάστηκε ελάχιστα αυτή την εβδομάδα, αλλά κατάφερε να προπονηθεί την Παρασκευή και το Σάββατο. Πάντως, ο 27χρονος φορ ενδέχεται να μην αγωνιστεί ως βασικός, αφού ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ δεν θέλει να ρισκάρει και να κινδυνεύσει με υποτροπή ο παίκτης.

Την αποστολή των Θεσσαλονικέων αποτελούν οι: Σηφάκης, Πέσκοβιτς, Πιοβεζάν, Πρίττας, Λαμπριάκος, Κουλουχέρης, Κάλβο, Κάμπορα, Νέτο, Αράνο, Ρονάλντο Γκιάρο, Νάτσο Γκαρσία, Χαβίτο, Νασούτι, Κόκε, Βαγγέλη, Τζόνσον, Αντού, Αραβίδης και Αγτζίδης. Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Φερνάντεζ, Ντέιλι, ο τιμωρημένος Ναφτί και οι Γραικός, Μπουγαίδης, Οικονομόπουλος, Πίτου Γκαρσία.

Μέχρι το τέλος για στόπερ

Δεν έχουν εγκαταλείψει στον Άρη τις προσπάθειες για την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Ο στόπερ από την Ισημερινή Γουινέα Ιάγκο Αλόνσο δεν έπεισε για τις ικανότητές του, αλλά οι «κίτρινοι» συνεχίζουν τις επαφές για την ανεύρεση ενός παίκτη που θα καλύψει το συγκεκριμένο «κενό» της ομάδας.

Οι Θεσσαλονικείς ψάχνουν για έναν παίκτη, ο οποίος θα είναι κοινοτικός (αφού δεν υπάρχει θέση ξένου στο ρόστερ της ομάδας). Μάλιστα, στον Άρη παρουσιάζονται αισιόδοξοι ότι μέχρι το τέλος των μεταγραφών θα έχουν προσθέσει ακόμη έναν παίκτη στο «οπλοστάσιο» του Εκτορ Ραούλ Κούπερ. «Μεταγραφή απλώς για να λέμε πως καλύψαμε ένα κενό δεν θέλω να κάνουμε», φέρεται να έχει πει ο Αργεντινός στη διοίκηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: