Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2010

ΑΕΚ Με ανεβασμένη ψυχολογία για το διπλό


Με ανεβασμένη ψυχολογία θα παίξουν στο ντέρμπι με τον ΠΑΟ οι παίκτες της ΑΕΚ, καθώς έχουν πληρωθεί μεγάλο μέρος των οφειλομένων τους. Οι σκέψεις του Ντούσαν Μπάγεβιτς για το σχήμα που θα κατεβάσει στο ματς με τον Παναθηναϊκό. Καράμπελας:"Δεν φοβόμαστε"
Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΑΕΚ ενόψει του μεγάλου ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ (19:00 NOVA) την Κυριακή.
Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, είδε με μεγάλη ευχαρίστηση όλους τους παίκτες που υπολογίζει για το κρίσιμο παιχνίδι να είναι στην διάθεση του και να προπονούνται σε φουλ ρυθμούς. Το πρόγραμμα της ημέρας περιλάμβανε ασκήσεις με μπάλα και πολύ τρέξιμο.
Μοναδικό ερωτηματικό για τον 62χρονο τεχνικό, είναι το αν θα κατεβάσει την ομάδα με 4-4-2 ή 4-3-3, αφού οι έντεκα που θα αγωνιστούν είναι λίγο πολύ γνωστοί.
Κάτω από τα δοκάρια θα ξεκινήσει ο Αραμπατζής, δεξιά προς τα αριστερά θα παίξουν οι Αραούχο, Μαϊστόροβιτς, Άλβες και Καράμπελας. Στη μεσαία γραμμή θα παίξουν οι Καφές και Γιάχιτς στον άξονα, αριστερά ο Γκουστάβο Μαντούκα και δεξιά ο Νάτσο Σκόκο.
Επιθετικό δίδυμο θα είναι ο Ραφίκ Τζιμπούρ με τον Ίσμαελ Μπλάνκο. Σε περίπτωση που τελικά ο Ν. Μπάγεβιτς επιλέξει το 4-3-3, τότε ο Μπλάνκο θα περάσει στο δεξί άκρο της επίθεσης και ο Σκόκο στο αριστερό, με τον "τρομοκράτη" να παραμένει στην κορυφή της επίθεσης και τον Μαντούκα σε ελεύθερο ρόλο μπροστά από τα αμυντικά χαφ.
Στη συνέχεια ο Σερβοέλληνας τεχνικός μάζεψε τους ποδοσφαιριστές του στα αποδυτήρια, όπου και τους μίλησε για τις τελευταίες λεπτομέρειες του αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν και το Σάββατο οι Ταχτσίδης και Κουτρομάνος, υπό τις οδηγίες του Νίκου Πανταζή, συνεχίζοντας έτσι την αποθεραπεία τους.
Καράμπελας:"Δεν είμαστε το φαβορί αλλά δεν φοβόμαστε
" Ο αμυντικός της 'Ένωσης μίλησε για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, τονίζοντας πως θα μπουν στο γήπεδο για τη νίκη, αν και δεν είναι το φαβορί της αναμέτρησης. "Δεν μπορούμε να θεωρούμαστε φαβορί, όταν έχουμε μείνει τόσο πίσω στη βαθμολογία. Αποδείξαμε όμως ότι ξέρουμε να κερδίζουμε ντέρμπι, αφού πριν λίγες μέρες φύγαμε νικητές από το ματς με τον Ολυμπιακό. Βοηθάει να μη σε θεωρούν φαβορί κι αυτό ίσως να είναι στα υπέρ μας, αφού ο Παναθηναϊκός ενδέχεται να έχει περισσότερο άγχος, αλλά όλα θα φανούν μέσα στο γήπεδο. Ξέρουμε τι έχουμε να αντιμετωπίσουμε. Περιμένουμε ένα γεμάτο γήπεδο, αλλά αυτό δε μας φοβίζει. Θα μπούμε μέσα για να κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Εννοείται ότι πάμε μόνο για τη νίκη. Δεν τίθεται τέτοιο θέμα και θα δώσουμε ακόμα και την ψυχή μας για να τα καταφέρουμε."

Δεν υπάρχουν σχόλια: