Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2010

Πάλι στην κορυφή η Τσέλσι


Ο Λάμπαρντ πανηγυρίζει με τον Ντέκο το γκολ του επί της Μπέρμιγχαμ Η Τσέλσι βρέθηκε και πάλι στην κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ, επικρατώντας της Μπέρμιγχαμ με 3-0.
Αν και ήταν αήττητη για δέκα αγωνιστικές η φιλοξενούμενη, η Τσέλσι γρήγορα έδιωξε το άγχος, καθώς άνοιξε το σκορ στο 5' με κεφαλιά του Φλορέν Μαλουντά από σέντρα του Τζο Κόουλ.
Στο 32' ο Φρανκ Λάμπαρντ πήρε την πάσα από τον Μπάλακ και με σουτ έκανε το 2-0.
Η Τσέλσι κατέβασε ταχύτητα, αλλά δεν έπαψε να κάνει ευκαιρίες και στο 90' ο Λάμπαρντ έκλεισε το σκορ με σουτ από πάσα του Μαλουντά.

  • Η Αρσεναλ δεν ήταν καλύτερη από την Αστον Βίλα, αλλά είχε τις κλασσικές ευκαιρίες να φύγει με τη νίκη από το Βίλα Παρκ.
    Στο 45' ο Φάμπρεγκας και στο 61' ο Ροσίτσκι είχαν δοκάρι.
    Ο Βενγκέρ αναγκάστηκε να χρησιμοποιήσει από το 35' τον βετεράνο Σολ Κάμπελ, καθώς χτύπησε ο Βερμάλεν.
    Η Αστον Βίλα προσπάθησε να επιτεθεί, αλλά είχε μεγάλη δυσκολία στο γκολ.

  • Την ανοδική της πορεία πιστοποίησε η Εβερτον, που σκόραρε γρήγορα και νίκησε με 2-0 την Σάντερλαντ, που με τη σειρά της βυθίζεται.
    Στο 7' από σέντρα του Φελαϊνί, ο Τιμ Κέιχιλ με κεφαλιά έκανε το 1-0 και στο 19' ο Αμερικάνος Λάντον Ντόνοβαν με σουτ, από κεφαλιά πάσα του Κέιχιλ, πέτυχε και το δεύτερο γκολ.
    Στα θετικά για τους γηπεδούχους η επιστροφή του Μίκελ Αρτέτα, έστω και για 15' στο τέλος.

  • Η Μπλάκμπερν χάρη σε γκολ του Νίκολα Κάλινιτς στο 76' με κεφαλιά από κόρνερ του Πέντερσεν πανηγύρισε τη νίκη επί της Γουϊγκαν με 2-1, φτάνοντας για πρώτη φορά στη μέση της βαθμολογίας.
    Ο Μόρτεν Γκαμστ Πέντερσον με σουτ στο 20' άνοιξε το σκορ, αλλά η Γουϊγκαν, που κατά διαστήματα ήταν καλύτερη, ισοφάρισε με σκόρερ τον νεοφερμένο Γκάρι Κόλντγουελ στο 58'. Ο τελευταίος ευστόχησε με κεφαλιά, ύστερα από κόρνερ του Τζέιμς ΜακΚάρθι.
  • Δεν υπάρχουν σχόλια: