Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2010

Δοκιμές από Σάντος

Δοκιμές από Σάντος

Αρκετές δοκιμές από τον Φερνάντο Σάντος στη χθεσινή προπόνηση του ΠΑΟΚ, που πραγματοποιήθηκε στη Σουρωτή, υπό δριμύ ψύχος και ελαφριά χιονόπτωση. Ο προπονητής του Δικεφάλου, δεδομένης της απουσίας του τιμωρημένου Ίβιτς, στο οικογενειακό διπλό, δοκίμασε στη θέση του Σέρβου τον Κριστιάνο, στο προσφιλές του 4-2-3-1. Όλοι οι υπόλοιποι ήταν οι ίδιοι με αυτούς του αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακού. Δηλαδή: Χαλκιάς τερματοφύλακας, Σνάουτσνερ δεξιά και Λίνο αριστερά στην άμυνα, Μαλεζάς-Κοντρέρας κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Γκαρσία και Βιτόλο αμυντικά χαφ, πιο μπροστά τους ο Κριστιάνο σε ελεύθερο ρόλο, δεξιά ο Βιεϊρίνια, αριστερά ο Σορλέν και σέντερ φορ ο Εντίνιο. Στη συνέχεια, ο Σάντος έκανε κάποιες διαφοροποιήσεις. Καταρχήν άλλαξε το σύστημα σε 4-4-2. Ο Αραμπατζής πήρε τη θέση του Σνάουτσνερ στο δεξί άκρο της άμυνας, ενώ ο Μουσλίμοβιτς μπήκε αντί του Κριστιάνο και έπαιξε δίπλα στον Εντίνιο. Όλοι οι υπόλοιποι παρέμειναν ίδιοι στις θέσεις τους. Στη σημερινή, αλλά και στην αυριανή προπόνηση, με την οποία και ολοκληρωθεί η προετοιμασία για την αναμέτρηση του Σαββάτου κόντρα στον Ατρόμητο, θα ξεκαθαρίσει τα πλάνα του ο Σάντος, που βεβαίως έχει κι άλλες εναλλακτικές λύσεις στο μυαλό του.

Αποθεραπεία Φιλομένο και Τσιρίλο

Κατά τ’ άλλα, ασκήσεις τακτικής περιείχε το χθεσινό πρόγραμμα της προπόνησης, με μόνο δύο απόντες. Φιλομένο και Τσιρίλο ακολούθησαν πρόγραμμα ενδυνάμωσης και αποθεραπείας, ενώ στις προπονήσεις επέστρεψε κανονικά ο Εντίνιο, μετά την άδεια που εξασφάλισε για να φέρει τα προσωπικά του είδη από την Πορτογαλία. Οι «ασπρόμαυροι» θα προπονηθούν και σήμερα στη Σουρωτή, πάλι στις 10.30 το πρωί.
Τη χθεσινή προπόνηση παρακολούθησαν οι Ζήσης Βρύζας, Παναγιώτης Ποικιλίδης, Σέρτζιο Κονσεϊσάο, αλλά και αρκετοί φίλαθλοι του ΠΑΟΚ, που αψήφησαν το ισχυρό κρύο και βρέθηκαν κοντά στην αγαπημένη τους ομάδας έστω και σε προπόνηση! Πηγη Μ ετροσπορ

Δεν υπάρχουν σχόλια: