Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2010

Πρόταση σε «Παπ»!

Πρόταση σε «Παπ»!

ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΓΚΡΟΣΟ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΕΘΝΗ ΦΟΡ ΘΕΛΕΙ Ο ΑΔΑΜΙΔΗΣ. Η ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΚΤΗ, ΤΟ «ΑΓΚΑΘΙ» ΤΗΣ ΘΕΛΤΑ ΚΑΙ Η ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΟΥ ΝΤΟΥΣΑΝ.-

Το κόλπο γκρόσο της μεταγραφικής περιόδου παρουσιάζεται διατεθειμένη να κάνει η ΑΕΚ. Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα του «Goal» ο Σταύρος Αδαμίδης κατέθεσε πρόταση για την απόκτηση του Δημήτρη Παπαδόπουλου!

Θέλει ο παίκτης

Ο 29χρονος άλλοτε επιθετικός του Παναθηναϊκού εμφανίστηκε, μάλιστα, θετικός στο ενδεχόμενο να φορέσει την «κιτρινόμαυρη» φανέλα. Ο διεθνής άσος θέλει να επιστρέψει στην πατρίδα και δεν θα είχε πρόβλημα να αγωνιστεί στην «Ένωση».

Οικογενειακοί λόγοι

Ο «Παπ», άλλωστε, επιθυμεί τον επαναπατρισμό για οικογενειακούς λόγους. Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που έγινε πατέρας και θα ήθελε να έρθει για μόνιμη εγκατάσταση στην Ελλάδα.

Το προσύμφωνο με Θέλτα

Ωστόσο, παρόλο που υπάρχει θετική διάθεση από τον ποδοσφαιριστή να αποδεχθεί την πρόταση του Σταύρου Αδαμίδη υπάρχει ένα πρόβλημα που δυσκολεύει τη μεταγραφή.

Αυτό το πρόβλημα ακούει στο όνομα Θέλτα. Ο Παπαδόπουλος βρίσκεται εδώ και καιρό σε συζητήσεις με την ομάδα του Βίγκο και έχει υπογράψει προσύμφωνο, για το οποίο απομένουν κάποιες λεπτομέρειες ώστε να επικυρωθεί.

Στην ουσία ο παίκτης περιμένει να λυθεί το συμβόλαιό του με την Ντιναμό για τελειώσει η μεταγραφή του στον ισπανικό σύλλογο. Ο 29χρονος φορ δήλωσε, άλλωστε, στις αρχές της εβδομάδος ότι θα έχει ραντεβού με την διοίκηση του κροατικού συλλόγου προκειμένου να μείνει ελεύθερος.

Στο μεταξύ να θυμίσουμε ότι ο «Παπ» παραχωρείται με ελευθέρας από τον Ντιναμό λόγω των οικονομικών προβλημάτων της διοίκησης, η οποία θέλει να απαλλαχθεί από τα 1,3 εκ. ευρώ που δίνει ετησίως στον Έλληνα επιθετικό.

Όπως γίνεται αντιληπτό για γίνει η μεταγραφή στην ΑΕΚ θα πρέπει να «σπάσει» το προσύμφωνο με τη Θέλτα και αυτό παλεύει να κάνει ο παίκτης, προκειμένου να ντυθεί άμεσα στα «κιτρινόμαυρα» (πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτό μπορεί να γίνει ακόμη και σήμερα).

Δεν υπάρχουν σχόλια: