Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2010

Ανακοίνωσε Μπλάζεκ η Λάρισα


Ο Γιαν Μπλάζεκ στην προπόνηση της Λάρισας Παίκτης της Λάρισας και επίσημα είναι από το απόγευμα της Τετάρτης ο Γιάν Μπλάζεκ. Ο Τσέχος επιθετικός, αποκτήθηκε με την μορφή δανεισμού από τους Θεσσαλούς, από την Σλόβαν Λίμπερετς με την ΑΕΛ να διατηρεί την οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι. Ο Μπλάζεκ έχει συμμετοχές στην Εθνική Τσεχίας.

Η ανακοίνωση αναφέρει: "Η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 ανακοινώνει τη συμφωνία της με τη Σλόβαν Λίμπερετς για την απόκτηση - με τη μορφή δανεισμού αρχικά μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου - του διεθνούς Τσέχου φορ, Γιαν Μπλάζεκ, και με την ομάδα μας να διατηρεί την οψιόν αγοράς των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή μετά το πέρας της περιόδου δανεισμού.

Ο γεννημένος στις 20 Μαρτίου 1988, Μπλάζεκ, θεωρείται ένας από τους πλέον ανερχόμενους και πιο εξελίξιμους επιθετικούς της Τσεχίας. Πέρασε από τα τμήματα υποδομής της ΦΚ Τρούτνοβ και της Χράντετς Κράλοβε, αλλά έγινε επαγγελματίας στη Σλόβαν Λίμπερετς με τα χρώματα της οποίας αγωνιζόταν από τα 2005, με εξαίρεση ένα εξάμηνο δανεισμού (2008) στη Σλάβια Πράγας. Η πιο παραγωγική σεζόν του ήταν η περσινή όταν σε 26 αγώνες πρωταθλήματος σημείωσε έξι γκολ. Πριν από λίγους μήνες χρίστηκε διεθνής με την Εθνική Ανδρών συμμετέχοντας στους φιλικούς αγώνες του περασμένου Νοέμβρη με Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και Αζερμπαϊτζάν. Εχει επίσης 6 επίσημες παρουσίας με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα U-21 της Τσεχίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: